• 1

Voordelen Cardhouders

Dit zijn de exclusieve voordelen die wij onze Cardhouders bieden:

  1. Actieve matching door het secretariaat; Stel ons jouw vraag, dan bieden wij een antwoord.
  2. Exclusieve acties en korting bij andere OCMN leden.
  3. Kalenderjaar lang exposure door middel van banners bij alle OCMN events*.
  4. Extra exposure via al onze social media kanalen; Wij retweeten onder andere al jouw twitterberichten!
  5. Exclusieve leden events; Zo organiseren wij voor onder ander het MKB regelmatig een Walk and Talk.
  6. Opname in onze online community; LinkedIn, Facebook en onze event agenda.
  7. Onze bijeenkomsten trekken experts vanuit diverse vakgebieden; wij verbinden je graag!
  8. Sprekers en kennisdeling over actuele onderwerpen tijdens onze maandelijke bijeenkomsten.
  9. Extra exposure door middel van een persoonlijk en inspirerend interview (in gesprek met)*.

* Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage om de kosten te dekken.

Vraag hier de Card aan!

banner korting

Focus on America

trumptower 1Dienst: Wat kun jij als ondernemer van Donald Trump leren? Wat moet je doen en wat vooral niet! Boek een presentatie voor je businessclub. Bij deze interactieve presentatie en discussie komt ook het politieke aspect aan bod. Prijs: 75 euro (excl. BTW) / Voorwaarden: minimaal aantal personen: 10. Aanmelden kan via: http://ow.ly/ceb030k5b1t

Go Diferente

logo go diferente

Go Diferente is Portugal specialist. Ons uitgebreide netwerk van contacten zorgt er voor dat wij ook ingewikkelde verzoeken kunnen inwilligen.

Go Diferente organiseert reizen op maat naar Portugal. Op onze maatwerkreizen geldt een staffelkorting voor leden. Op twee vooraf samengestelde reizen is er 5% korting (geldigheid: 2018). Bestelwijze: Via de link op onze OCMN-pagina op onze website (www.godiferente.com/ocmn).

Many Tastes

many tastes

Product / Dienst: Je doet waar je goed in bent én waar je blij van wordt. Jouw enthousiasme, kennis en kunde zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Toch merk je dat dit niet voldoende is om jouw product of dienst effectief onder de aandacht te brengen. Er is meer nodig om jouw plek in de markt te veroveren.

Met Many Tastes help ik ondernemers en specialisten die hun bedrijf sterker op de kaart willen zetten. En die hun klantenkring willen uitbreiden. Van starters die het direct goed willen aanpakken tot bedrijven die al langer bestaan maar nog veel verder willen groeien.

Grote liefde: Concepten en ideeën ontwikkelen met een verhaal dat zich onderscheidt van de concurrent en aansluit bij de doelgroep. Creatief en commercieel tegelijkertijd. Gewoon nèt even anders. Een product of dienstverlening waar een beleving in schuilt en waardoor jij je gegrepen voelt. Dat willen we toch allemaal? Maar het is best moeilijk in een wereld met zoveel smaken.

Prijs: vanaf €750 / Voordeel: Gratis strategiesessie voor jouw product of dienst. "Hoe zet jij jouw product in de markt?" / Bestelwijze: kijk voor mijn contactgegevens op: www.manytastes.nl

Aanbevolen worden, toeval of een bewuste strategie?

mastermind

Uit onderzoek is gebleken dat mond tot mond reclame een effectief marketing instrument is, mits het expliciet onderdeel uitmaakt van de marketingstrategie. Ondernemers die het proces van aanbeveling systematisch aanpakken blijken hierin heel succesvol. Het levert op wat je beoogt, meer ideale klanten. Maar hoe geef je dit handen en voeten op een manier die bij jou en jouw onderneming past? Referral strategie staat op 6 september as op de agenda van de Probeersessie Mastermind. We volgen onderstaande agenda: 

08.00 uur licht ontbijt, welkom en rondje voorstellen 
08.30 uur Referral strategie
10.00 uur Koffie pauze
10.15 uur Bespreking ingebrachte casus volgens de Mastermind methodiek
11.45 uur Evaluatie en afronden

Je bent overtuigd, je wilt het ervaren. Schrijf je dan in voor de Probeersessie van 6 september as. 

OCMN cardhouders betalen €85 euro. Cardhouders kunnen tot 15 oktober gebruik maken van een ½ uur gratis feedback op de door hen uitgewerkte referral strategie. 

P&A Producties

P&A ProductiesMaak gebruik van de OCMN Smart TV's op een beurs of presentatie.Neem als cardhouder contact op met P&A Producties en maak afspraken om één of meerdere 49 inch Smart TV's voor een cardhouders tarief vanaf € 125 te bezorgen, installeren en weer af te halen op jouw beurs- of presentatielocatie. http://www.pa-producties.nl/contact/

Volgende bijeenkomst

Bedrijfsbanners