• 1

Boven de lijn ®

boven de lijn berry koeleman

Auteur(s)Berry Koeleman
ISBN9789058719843
UitvoeringPaperback
Gewicht 551 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-03-2015
Afmetingen 239 mm x 172 mm x 15 mm
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Aantal bladzijdes 140

Verkrijgbaar via: Thema

Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle leiders en positief ingestelde personen lopen wel eens vast in hun werk, relaties of privéleven. Vaak zonder dat ze het weten, zijn ze ‘onder de lijn’ beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo’n geval weer ‘boven de lijn’ te komen. Want dan ben je in je flow, voel je je vitaal en gaat het leven je gemakkelijk af.

Het Boven de lijn ® programma wordt voor OCMN deelnemers aangeboden door Desiree Dankers

 

Barack Obama - Hoop en Verandering?

omslag barack obama marco van den doelTitel: Barack Obama
Hoop en Verandering?
Terugblik op de historische
Amerikaanse verkiezingen van 2008
Marco van den Doel
Barack Obama
Hoop en Verandering?

ISBN 978-90-484-1169-6

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 kunnen nu al historisch worden genoemd. Voor het eerst in de geschiedenis van de Verenigde Staten deden een zwarte man en een blanke vrouw mee in de strijd om het hoogste ambt in de Amerikaanse politiek. In dit boek staat de race van Barack Obama naar het Witte Huis centraal.

De auteur beschrijft niet alleen de algemene politieke belevenissen van een jaar Obama, maar ook wordt aandacht besteed aan de niet alledaagse feiten. Weet u waarom bierdrinkers op McCain stemden? Waarom Elton John voor Hillary Clinton optrad en Obama graag ‘taboo’ speelt? Het staat allemaal in dit boek vermeld.

Voor een beter begrip wordt door de auteur ingegaan op het Amerikaanse kiesstelsel. Vervolgens wordt het verloop van de verkiezingscampagne behandeld. Ook wordt ingegaan op de vraag waarom Obama uiteindelijk heeft gewonnen. In dit boek staat door de terugblik de tijd even stil.

VOGELVRIJ VERKLAARD. HET ARBEIDSRECHT VAN DE ZZP’ER

Boek Vogelvrij verklaard Joop der WeduwenOver het boek
Titel Vogelvrij verklaard
Auteur Joop der Weduwen
Omvang 224 pagina’s
ISBN / NUR 978-94- 92107-09- 1 / 825 Arbeids- en sociaal zekerheidsrecht
Verkoopprijs 19,95 euro

Bestel dit boek via: https://www.uitgeverijkompas.nl/product/vogelvrij-verklaard-arbeidsrecht-zzper/

Ruim een miljoen zzp’ers hebben, letterlijk volgens de wet, geen arbeidsrecht. Al langer dan een generatie leven ze als wietplanten onder een gedoogconstructie. De overheid wil de zzp’er beschermen, om misbruik van de economisch zwakkere tegen te gaan. Maar is deze beschermings-gedachte wel oprecht en is misbruik écht het probleem?

Vogelvrij verklaard geeft een scherpe, maar toegankelijke analyse van het probleem rondom zelfstandigheid. De auteur beschrijft hoe opeenvolgende kabinetten met de kwestie hebben geworsteld en legt de plannen van het derde kabinet Rutte op de pijnbank. Ook komt hij met een oplossingsrichting om de zelfstandige de plek te geven in het arbeidsbestel die hij verdient.

Jouw bedrijf in the picture

Cover jouw bedrijf in de picture

Uitgeverij: BigBusiness Publishers

Auteur: Bianca de Wit

Non fictie
Paperback: 144 pagina’s
ISBN: 9 789491 757204

Prijs: 20 euro (inclusief bezorgkosten!)

Bestel dit boek door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vermeld in deze e-mail duidelijk je naam en adresgegevens en hoeveel exemplaren van het boek je wilt bestellen. Je ontvangt dan een e-mail met een factuur en na ontvangst van dit bedrag ontvang jij het boek binnen enkele dagen in je brievenbus.

Een goede uitstraling is voor elke ondernemer van levensbelang. In dit praktische boek vertel ik wat de kracht van foto’s is voor jouw bedrijf, en hoe je beelden kiest die jouw boodschap versterken.

Door anders te kijken, ga je meer zien. Ik help je met de unieke ZIEN-methode: in vier stappen kun je optimaal profiteren van de kracht van foto’s.

Welke foto’s gebruik je op je website?
Hoe kom je aan de juiste foto?
Wat zegt een foto eigenlijk?

Worstel jij ook wel eens met deze vragen? Wil je ook weten welke foto’s jouw boodschap versterken? En hoe je je als ondernemer nog beter kunt profileren door het gebruik van de juiste foto’s?

Alle antwoorden en nog veel meer ga ik je geven in mijn boek.

Zie ook de website: http://www.bfoto.nl/het-boek/

 

Bitsing - Garanties voor Groei

Auteur: Frans de Groot

cover bitsing garanties voor groei

Nederlandstalig | Paperback, 288 blz.
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV | 4e druk, 2016
EAN: 9789461562173

Verkrijgbaar via: Managementboek.nl

BITSing, hoe maak je omzet, groei en rendement met een gegarandeerd resultaat?

Voor iedereen die worstelt met 'groei' is er nu de internationaal beproefde BITSing-methode. Een allesomvattend model dat je van A tot Z begeleidt bij het bereiken van je doelen:
- Het waarborgt de continuïteit van je organisatie
- Je ontdekt her 'gouden ei', waarmee je onverslaanbaar bent
- Het helpt je keuzes te maken
- Het voorspelt de resultaten en rendementen van je bedrijf

Bedrijfsbanners