Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

profielfoto mr Alcia C.M. Schalkwijk - Founder Ashton Cloak Juridisch Adviesmr Alicia C.M. Schalkwijk, Founder Ashton Cloak Juridisch Advies

Is nauw betrokken bij OCMN en mede-initiator van het Juridisch Podium dat in 2014 geintroduceerd is op de OCMN bijeenkomsten. Ashton Cloak is gespecialiseerd op het gebied van privacyrecht en het algemeen privaatrecht. Voor OCMN is zij hét juridisch aanspreekpunt voor de ontwikkelingen rond de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) / General Data Protection Regulation (GDPR) logo ashton cloak banner


AVG en privacy op de werkvloer

Om ook na de datum van 25 mei 2018 AVG-ready te zijn en blijven, wordt er regelmatig de Privacytraining "AVG en privacy op de werkvloer" georganiseerd.

In twee uur tijd wordt inzichtelijk gemaakt wat de nieuwe privacywetgeving voor gevolgen heeft voor jouw bedrijf en wat je moet regelen om je organisatie juridisch AVG compliant te maken. Uiteraard wordt alles uitgelegd aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden.

De specialisten:
mr. Alicia Schalkwijk (specialist privacyrecht) en mr. Suzanne Meijers specialist arbeidsrecht)

Waar en wanneer:
Voor locatie en data informeer bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het volgen van deze training heb je in ieder geval antwoord op de volgende vragen:

  • Wat zijn persoonsgegevens?
  • Wat is de definitie van verwerken?
  • Hoe voldoe ik aan de regels uit de AVG?
  • Wat zijn de stappen die iedere onderneming moet nemen, eigenlijk al had moeten nemen vóór 25 mei 2018?
  • Hoe verhoudt de AVG zich tot andere privacyregelgeving, zoals de Wet bescherming bedrijfsgegevens?
  • Wat is de invloed van de AVG voor privacy op de werkvloer?
  • Wat is de invloed van de AVG op het ontslagrecht?

De kosten voor de training bedragen € 149,-- ex BTW. Boek je voor 15 mei a.s. dan krijg je een vroegboekkorting en kost de training slechts € 120,-- ex BTW.

De training wordt gegeven voor minimaal 10 deelnemers en maximaal 25 deelnemers.

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners