Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 3e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

UITGELICHT:

Unieke inkijk in Marketing en Sales Keuken van de Makro   

Makro en Green Badger hebben de handen ineen geslagen en organiseren een gezamenlijk evenement voor OCMN kaarthouders.

We geven jullie een kijkje achter de schermen van de marketingkeuken van de Makro. Makro deelt de lessen die ze leerden in hun (nog lopende) transitie. Tevens leer jij hoe je de instrumenten die Makro op Nationaal niveau inzet kunt toepassen op jouw MKB onderneming. Aldus; kasper te braak - makro nieuwegein - vestigingsmanager.

Lees meer... Exclusief evenement voor OCMN Kaarthouders - 22 juni 2017

EHBOdoos.nl

logo ehbodoos.nlEen Spraybrandblusser kado bij het afsluiten van een EasyPak ehbo-doos onderhouds-abonnement.

Makro Nieuwegein

Makro NieuwegeinBij aanvraag van de OCMN Card ontvang je een waardebon ter waarde van € 20 te besteden bij Makro Nieuwegein bij aankopen vanaf € 50.
Op het Makro Nieuwegein Netwerkplein krijg je bij ieder bezoek, op vertoon van de OCMN Card, gratis een kop koffie of thee aangeboden.

P&A Producties

P&A ProductiesMaak gebruik van de OCMN Smart TV's op een beurs of presentatie.Neem als cardhouder contact op met P&A Producties en maak afspraken om één of meerdere 49 inch Smart TV's voor een cardhouders tarief vanaf € 125 te bezorgen, installeren en weer af te halen op jouw beurs- of presentatielocatie. http://www.pa-producties.nl/contact/

RTV Utrecht Reclame

rtv utrecht reclameAls OCMN Card houder kan je voordelig adverteren op RTV Utrecht tegen speciale voordeeltarieven. Er is ook een combinatie-aanbod met Utrecht Business Magazine voor een complete multi-mediale strategie.

Utrecht Business Magazine

utrecht business logoAls OCMN Card houder kan je voordelig adverteren in het Utrecht Business Magazine tegen speciale voordeeltarieven. Er is ook een combinatie-aanbod met RTV Utrecht Reclame voor een complete multi-mediale strategie.

Zoeken