Hier tref je de evenementen van zowel OCMN als haar deelnemers als externe evenementen.
Als OCMN Cardhouder kan je hier evenementen publiceren die jij onder de aandacht wilt brengen.
Dat mag gratis binnen de voorwaarden en gedragsregels van OCMN.

Evenement opgeven doe je via: info@ocmn.nl

Workshop 4: (NIEUW!) - NT2 en ICT
Vrijdag, 13 April 2018, 09:30 uur - 12:30 uur
Hits : 358
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je docent NT2 of wil je graag NT2-lessen gaan geven? Taalzeker biedt een reeks interessante workshops aan om jezelf verder te ontwikkelen als docent. De workshops zijn bedoeld voor docenten die lesgeven aan hoogopgeleide anderstaligen. Het maakt niet uit of je lesgeeft aan groepen of individuen en of je veel of weinig ervaring hebt: iedereen is welkom!

Workshop 4:

Steeds meer NT2-docenten maken in hun lessen gebruik van ICT, maar er zijn waarschijnlijk nog heel wat digitale tools die je nog niet gebruikt hebt. Misschien ben je er ook nog een beetje huiverig voor? In deze workshop bekijken we waarom en hoe ICT een meerwaarde kan zijn in het onderwijs. Je ervaart hoe leuk en nuttig digitale tools kunnen zijn en uiteraard ga je ook zelf aan de slag met een tool. Verder krijg je tips voor apps en tools waarmee (hoogopgeleide) cursisten buiten de les zelfstandig kunnen werken.

Na deze workshop kun je ICT (nog beter) inzetten in je lessen. Bovendien heb je een goed antwoord klaar voor cursisten die tips willen voor apps en andere digitale tools die hen kunnen helpen bij het leren van de taal.

Dit is workshop 4 in een serie van 4. Kijk voor meer informatie op:

http://www.taalzeker.nl/workshops/nt2-workshops.

Locatie De Stadstuin, Europalaan 20, 3526 KS Utrecht