Hier tref je de evenementen van zowel OCMN als haar deelnemers als externe evenementen.
Als OCMN Cardhouder kan je hier evenementen publiceren die jij onder de aandacht wilt brengen.
Dat mag gratis binnen de voorwaarden en gedragsregels van OCMN.

Evenement opgeven doe je via: info@ocmn.nl

Netwerk Business Diner: Thema avond "Succesvol Leiderschap"
Dinsdag, 13 Maart 2018, 18:00 uur - 21:30 uur
Hits : 273
Contact Frits Schiphorst: 06-37194779.

Sinds 2012 is het unieke netwerkconcept Netwerk Business Diners een groot succes.(zie recensies) Meerdere keren per maand ga ik met ongeveer acht (telkens verschillende) ondernemers  eten op verschillende unieke locaties in Nederland. 
De persoon achter de ondernemer staat centraal. We gaan op een ongedwongen manier naar elkaar luisteren. We nemen de tijd voor elkaar en gaan elkaar echt helpen. Dit kan alleen maar doordat we in een veilige setting elkaar alles kunnen zeggen. Men stelt zich kwetsbaar op, onder meer door de mooie vragen die worden gesteld. Wie ben je als persoon? Waarom ben je ondernemer geworden? Wat zijn je plannen voor de toekomst? Waarmee kunnen we elkaar concreet helpen? 
De locatie is erg belangrijk, maar ook de aankleding van de tafel. Alles om het de deelnemers naar het zin te maken. Uiteindelijk brengt dit unieke concept de deelnemers meer kennis, meer inspiratie en meer business.  Misschien een idee om je relatie een keer te trakteren op een smaakvol etentje. Eet smakelijk. Kom gewoon een keer eten bij het unieke Netwerk Business Diner. Gewoon een keer ervaren.

Thema avond "Succesvol Leiderschap" Spreker Erwin Siereveld

Locatie Driessen Smaakvermaak te Marconibaan 42H, 3439 MS Nieuwegein.