• 1

 

Hier tref je de evenementen van zowel OCMN als haar deelnemers als externe evenementen.
Als OCMN Cardhouder kan je hier evenementen publiceren die jij onder de aandacht wilt brengen.
Dat mag gratis binnen de voorwaarden en gedragsregels van OCMN.

Evenement opgeven doe je via: info@ocmn.nl

Bijzondere Uitvaarten
Dinsdag, 26 Juni 2018, 17:00 uur - 20:00 uur
Hits : 415

Een afscheid is niet iets waar we dagelijks over nadenken. We stellen de gedachte aan overlijden graag zo ver mogelijk uit, tot dit moment dichterbij komt, voor u of iemand in uw omgeving. De hele uitvaartbranche is een branche op zich, waar iedereen, vroeg of laat mee te maken krijgt. Op dinsdag 26 juni krijgen we een kijkje in de keuken van Monuta in Zeist. En als extraatje worden we meegenomen in de wereld van de bijzondere uitvaarten.

Bijzondere uitvaarten
Elke uitvaart is bijzonder, want elk mens is uniek. Maar sommige uitvaarten zijn bijzonder, omdat de uitvoering om een speciale manier van werken vraagt. Deze uitvaarten hebben elementen die niet dagelijks voorkomen. Het gaat dan bijvoorbeeld om grote, complexe uitvaarten, uitvaarten met mediabelangstelling of uitvaarten waarbij protocol en ceremonieel een belangrijke rol spelen. U denkt hierbij denken aan de slachtoffers van MH17, een koninklijk afscheid of van een (oud)minister of publiekelijk persoon. Details ? U hoort het op dinsdag 26 juni.

Het programma
17.00 Ontvangst
17.30 Inleiding uitvaartbranche
18.00 Bijzondere uitvaarten
18.45 Borrel
20.00 Einde programma

Deelnemen?
Deze bijeenkomst wordt aangeboden door Utrecht4Business. U wordt ontvangen met koffie en thee, bent toeschouwer van een uniek en interessant verhaal. Daarna sluiten we af met een borrel.

Aanmelden kan via het OCMN Secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-8770244. Er zijn voor OCMN Cardhouders nog enkele gratis kaarten beschikbaar.

Locatie Monuta Zeist, Kroostweg 33, 3704 EA Zeist