Categorie: Financieel Podium

E Fin Nu Fiscaal Advies

Liesbeth Nuse MB FFP

Liesbeth Nuse MB FFP
Telefoon: 06 - 27417758
Website: www.efinnu.nl

Adviseur op het gebied van belastingen, opstellen jaarrekeningen, financiële planning, bedrijfsfinancieringen en bedrijfsadvies voor het mkb en medische vrije beroepen.

MKB - voor profit-organisaties van ca. 5 - 55 personen.

Medisch vrije beroepen - uw financiële coach voor apotheker tot orthodontist en voor dierenarts tot medisch specialist.

Omnium Fiscaal Advies

Wim van Gessel

Wim van Gessel
Telefoon: 06 - 18484405
Website: www.omniumfiscaaladvies.nl

Omnium Fiscaal Advies staat achter een persoonlijke betrokkenheid.

Het gaat bij ons om u. Wij gaan voor een langdurige relatie. Dat geeft ons voldoening en plezier. Een relatie waarbij u kunt vertrouwen op praktische en duidelijke adviezen. Wij delen graag onze jarenlange ervaring en kennis. Het is onze sport om kansen en mogelijkheden te vinden en deze voor u te benutten. Bij mogelijke fiscale risico's grijpen wij voortijdig in middels onze proactieve adviezen.

Straetus Utrecht debiteurenbeheer & incasso

Roy Bakker

Roy Bakker
Telefoon: 088 - 044 00 98
Website: www.straetus.nl/incassobureau/utrecht/

“Utrecht en omstreken is een fijne regio om werkzaam te zijn. De mensen zijn er direct en zeggen waar het op staat, zo zijn zij dan ook met het doen van zaken. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en wat je aan elkaar hebt. Aan de andere kant weten debiteuren ook gelijk wat er van hun wordt verwacht en zijn gemaakte afspraken altijd duidelijk voor alle betrokken partijen”. Aldus Roy Bakker

ORG Accountant

Ruth Sival- Groenveld

Ruth Sival-Groeneveld
Telefoon: 030-2684157
Website: www.orgaccountants.nl

ORG Accountant & Belastingadviseur (ORG) richt zich voornamelijk op bedrijven binnen het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en ZZPérs en biedt diensten aan op het gebied van accountancy, belastingen en administratieve dienstverlening. De accountancy activiteiten betreffen voornamelijk Assurance-opdrachten voor stichtingen die een controleverklaring nodig hebben bij de verantwoording van de subsidie. Daarnaast verzorgt ORG workshops voor ondernemers.

Bren Bedrijfsnavigatie

Patrick Duijnmaijer

Patrick Duijnmaijer
Telefoon: 085 - 22 20 555
Website: www.brenbedrijfsnavigatie.nl

BREN richt zich op MKB bedrijven tot 300 medewerkers en zorginstellingen die inzien dat de mens de belangrijkste factor is voor succes. De specialisten van BREN hebben elk hun sporen op hun eigen terrein verdiend.

Administratiekantoor R.M. van Veen

Rudy van Veen

Rudy van Veen
Telefoon: +31 6 47847140
Website: www.vanveenadministratie.nl

Wij nemen uw werkzaamheden van A tot Z uit handen, zodat u volledig ontzorgt kunt ondernemen. Na verwerking van uw administratie brengen wij u door middel van een tussentijdse rapportage op de hoogte van de financiële stand van zaken en kijken wat voor u en uw onderneming interessant kan zijn op fiscaal gebied.
Vaste tarieven zijn ook echte vaste tarieven, dus inclusief eerste lijn advisering, belastingaangiftes en complete verzorging van uw administratie.

Bedrijfsbanners

OCMN - Financieel Podium 2017