OCMN
Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

ComputerComputer

Zakelijk lenen

Het innovatiekrediet is voor bedrijven die zijn bezig met de technische ontwikkeling nieuwe producten, processen of diensten of met de klinische ontwikkeling van een medicijnen of apparaten. Je kan profiteren van het Innovatiekrediet.  Het Innovatiekrediet is voor de ontwikkeling van veelbelovende en uitdagende innovaties met een uitstekend marktperspectief. Het is een zakelijke lening ter ondersteuning van innovaties en goede, nieuwe ideen.

totaal budget en hoogte subsidie

De hoogte van de subsidie, bij voldoen aan voorwaarden, bedraagt: Maximaal € 5 miljoen voor klinische ontwikkelingsprojecten, maximaal € 10 miljoen voor technische ontwikkelingsprojecten.
 
Een goed moment om kennis te maken en je te verdiepen in de mogelijkheden van het innovatiekrediet in de praktijk, is op 28 juni 2022. RVO houd dan het webinar "Vergroot uw kennis met het webinar innovatiekrediet.
 
Het totale budget bedraagt: € 60 miljoen.
 

webinar innovatiekrediet

 
Wilt je weten of u mogelijk in aanmerking komt voor het Innovatiekrediet? Volg het webinar Innovatiekrediet op 28 juni 2022.
 
Met het innovatiekrediet kan zakelijk lenen wel eens heel bereikbaar worden voor ondernemers met visie en gevoel voor innovatie.
 

OCMN is partner van Flixier online video editorFlixier Video editor

OCMN is partner van Flixier online video editorAirmeet Eventplatform