Doneer Crypto en support OCMN

De historie van OCMN gaat terug naar 2010. Ten tijde van de financiele crisis ontstonden er spontaan open netwerken. Het bezoekersprofiel was bijzonder gevarieerd. Van zelfstandige, eenpitter, specialist die opzoek moest naar nieuwe opdrachten, tot dga's van bedrijven waar de salesmanagers niet meer aangehouden konden worden.

Het was een bijzondere tijd. In de regio Utrecht ontstond aan de zuidkant bij DownUnder één van de meest krachtige netwerken te weten, OC Domstad. Het bereik onder de bezielende leiding van Richard van Dijk, groeide al snel uit tot ver buiten de stads- en provinciegrenzen van Utrecht. Dit was de basis van wat nu OCMN is. Later werd daaraan toegevoegd, OC Midden-Nederland, Netwerken NL en OC IJsselstein (de oudste van het geheel). En vanuit diverse ter ziele gegane netwerken in de regio, vonden vele huidige deelnemers de weg naar OCMN.

In de jaren volgend was het een komen en gaan van deelnemers. Er ontstond er een spontane verspreiding van contacten over heel Nederland. Ook vandaag de dag zien we dat nog steeds gebeuren. Mooi is dat de contacten altijd blijven bestaan. Dit ongeacht de geografische afstand. De toename van online faciliteiten heeft daar de laatste jaren nog eens extra aan bijgedragen.

De google map geeft mooi weer waar men vandaag de dag zich zoal bevindt. De map wordt jaarlijks op basis van postcode bijgewerkt.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM