Doneer Crypto en support OCMN

ocmn seal of the management 500x500

Wat is de OCMN State of the Union?
De OCMN State of the Union is het jaarlijkse moment waarop je geïnformeerd wordt over de stand van zaken bij OCMN en onze visie op het komende OCMN netwerkjaar.

De titel “State of the Union” is overgenomen vanuit de USA. Deze titel is niet zomaar gekozen. Er zit een gedachte achter om daarmee de belangrijkheid van het evenement te benadrukken. Als je ooit The State of the Union in Amerika hebt gezien, dan weet je dat het een indringend moment is, waarin alle partijen en betrokkenen een duidelijke eenheid vormen. Vecht men in het dagelijkse leven elkaar de tent uit, op het State moment wordt de President als eenheidssymbool door iedereen enthousiast verwelkomd. Met alle pracht en praal, in saamhorigheid en onder toeziend oog van de “partijbonzen” spreekt de president de visie en plannen voor het volgende jaar en toekomst uit.
Dit voor iedereen met het zelfde inzicht van: “alleen samen kunnen we er het beste van maken!”

Waarom?
Het is dat moment van saamhorigheid wat mij zo aanspreekt, waardoor OCMN de titel State of the Union overgenomen heeft. Trek de parallel eens door naar ons ondernemers. We werken hard, slim en sommigen sluw om de beste te worden in ons vakgebied, met ieder voor zich zijn of haar maatstaf om succes aan af te meten. Dat gaat gepaard met vele momenten van goede samenwerking en het aanvullen van elkaars competenties. Maar ook met momenten van keiharde concurrentie en “survival of the fittest”.

Echter één ding blijft altijd overeind. Succes is iets wat je uiteindelijk alleen maar in samenwerking met anderen behaalt. En uit de praktijk blijkt dat waar succes structureel op een basis van samenwerking wordt behaalt, alle betrokkenen met meer plezier, energie en creativiteit, invulling geven aan het ondernemersschap. (De keerzijde hiervan valt overigens vaker op. De gestressde manager, de burn-out ondernemer, florerende incassobedrijven en drukke juristen etc. waarvan de oorzaak vaak terug te brengen zijn aan het gebrek aan vruchtbare samenwerking in de juiste verhoudingen).

Maar wat biedt de OCMN State of the Union jou?
Allereerst krijg je inzicht in de visie van de OCMN organisatie, hetgeen bepaalt of het OCMN netwerk voldoet aan jouw verwachtingen. We kijken terug, staan stil bij het heden en kijken vooral vooruit naar wat het nieuwe jaar gaat bieden. Je wordt geïnformeerd over de plannen en wat er aan deze plannen ten grondslag ligt. Dit in een vroeg stadium, zodat je ruim de tijd hebt om ook jouw invloed te laten gelden.

De 7e editie - vrijdag 4 november 2022
van de OCMN State of the Union wordt vrijdag 4 november om 11:00 uur online gepresenteerd in de Social Lounge. Dit is een volledige met arificiële intelligentie geproduceerde digitale editie, zonder publiek, sprekers, bezoekers. Maar met de visie en plannen van OCMN voor 2023 en verder. De Social Lounge kan je 24 uur per dag via deze link bezoeken: https://www.airmeet.com/e/f4861430-1dd5-11ec-8b32-877dc345ed32

De volledige tekst van deze 7e editie wordt gepubliceerd in de OC-Q Magazine Special nummer 19.

Aanmelden – Iedereen is welkom
Ben je nog niet bekend met OCMN? Dan is dit een goed moment om kennis te maken met dit ondernemersnetwerk. Je bent van harte welkom, dagelijks in de online Social Lounge. Of meld je aan voor het OC-Q Magazine en je krijgt dat maandelijks in je mailbox.

 

"Is het je wel eens opgevallen dat het woord 'ondernemer' alle letters van het woord 'dromer' bevat?  Zijn wij ondernemers, dromers? Of zijn wij dromers, ondernemers?"

Peter Klink | Opening OCMN State of the Union 2018

 


 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM