Huislabels

jouw specialisten

Doneer Crypto en support OCMN

Herken je dit?
Lekker aan de gang met je mensen, Klanten bezoeken en ondertussen borrelt het in je hoofd van de nieuwe ideeën en plannen. Oftewel, het gaat goed! De zaak draait als een dolle.

Gelukkig heb je op zondagmorgen nog even een momentje voor jezelf om wat hard te lopen, op een fiets te springen of een balletje te slaan. En met nog wat geluk ga je ‘s middags ook nog naar.je favoriete club. Je bent er immers sponsor. Dus het is wel handig dat je dan de nuttige contacten maakt. Ondernemer ben je immers 24/7. Zo gaat het week na week, maand na maand…

Maar dan, de valkuil!
Opeens draait de zaak niet meer zoals voorheen. "Wat is er gebeurd?  vraag je je verwonderd af. Had ik dit al aan kunnen zien komen. Waarom heeft niemand me gewaarschuwd.

Wil je weten waarom het goed is als iemand je waarschuwt voor valkuilen bij het organiseren van je bedrijf of een samenwerking? Wil je weten waarom samenwerken niet alleen een kwestie is van het elkaar een ja-woord geven, maar ook nadenken over scheiden?

Jij moet de beslissingen nemen, want jij bent de eigenaar. Alle problemen worden altijd op jouw bordje gelegd. En jij dacht dat dat nu eenmaal onderdeel was van ondernemen.

Samen zie je meer en kom je gemakkelijker verder.
Maar eigenlijk wil je je problemen graag delen met anderen. In gesprek zijn met mensen die zonder eigen belang in de vraagstelling,  je kunnen helpen om een situatie te doorgronden. Dit om vervolgens naar een goede oplossing te werken. Daarom is er speciaal voor OCMN Privilege kaarthouders het OCMN RvA Huislabel opgericht. Ondernemers vanuit verschillende disciplines die de ervaring hebben om je te waarschuwen voor risico’s. Voordat er problemen uit ontstaan. Die jou kunnen helpen je acties doordachter te maken waardoor de groei en het succes van jouw bedrijf vlotter en gemakkelijker gerealiseerd kan worden.

Hoe? Maak kennis met elkaar in het RvA juni 2020 webinar
In juni 2020 organiseert OCMN een speciaal Raad van Advies webinar. De drie aan de RvA verbonden ondernemers hebben ieder meer dan 20 jaar praktijkervaring in het bedrijfsleven. Zij nemen ieder vanuit hun eigen expertise enkele zaken door waar ondernemers (zoals de OCMN Kaarthouders) tegenaan lopen.

  • Joop der Weduwen – Juridische aspecten
  • Peter de Wever – Financieel management
  • Michiel van de Watering – Bedrijfsstrategie

Over het webinar, wat kan je verwachten.
Als deelnemer aan dit webinar krijg je een beeld van zaken waar je ondersteuning door de OCMN RvA kan verwachten. Elk bedrijf is anders en elke situatie van een ondernemer is anders. Daarom is elk traject maatwerk dat start na een uitgebreide intake. Het juni 2020 webinar wordt gehouden in week 25. De exacte datum volgt nog. Wil je niet wachten en alvast in contact komen met het RvA team? Of alvast aanmelden voor deelname aan het webinar? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM