Huislabels

jouw specialisten

Doneer Crypto en support OCMN

Peter de Wever

Peter de Wever is gestart bij KPMG en is sinds 1992 Register Accountant. Hij heeft daarna een periode van 5 jaar gewerkt als Finance Director van een handelsonderneming. Sinds 1997 is Peter actief als Interim Manager.

In de, inmiddels 24 jarige, periode als Interim Manager is hij actief geweest in vele rollen in veel verschillende branches. Door deze verscheidenheid is een brede ervaring opgebouwd waardoor Peter situaties vanuit verschillende gezichtspunten kan benaderen.

Ook de locatie van de werkzaamheden is zeer wisselend geweest. Voor KPMG heeft hok 3 jaar in Curacao gewerkt en voor Philips 1,5 jaar in Portugal. En uiteraard veel gereisd in alle Europese landen.

Van jongs af aan is Peter sportief actief geweest. Inmiddels worden voetbal en tennis passief beoefend. Golfen is nog een grote passie van hem. Zowel competitief als relaxed met vrouw en/of zoon.

Zijn uitgangspunt is dat de ondernemer de branche-kennis al bezit. De Raad van Advies moet daar vooral naar luisteren en samen met de ondernemer alle kanten van een vraagstuk bekijken en beoordelen. De ondernemer dus ondersteunen.

De ondernemer staat te allen tijde aan het roer en maakt de beslissingen. Met het advies kan de ondernemer zijn of haar voordeel doen om de juiste keuzes te maken.

Organisatie gegevensOndernemers Conferenties Midden-Nederland

Adres- en contactgegevens

OCMN
Groothandelscentrum Midden-Nederland
Laagraven 5d
3439 LG Nieuwegein

T: +31 30 8770244
E: info@ocmn.nl

KvK: 30171916 - TEiM