OCMN - webcare

Voor het generen van warme leads vanuit websites en social media kanalen

Een functioneel webdesign, goede webcare en een heldere online branding zijn tegenwoordig belangrijke marketing pijlers voor de bedrijfsvoering van organisaties. Het Internetgebruik groeit exponentieel. Door slim gebruik te maken van de huidige moderne webtechnieken, aangevuld met toegepaste online marketing, kunnen bedrijven groeien en zakelijke successen behalen.

Wanneer een website niet vindbaar is, wordt een bedrijf niet gevonden in de zoekmachine op internet door potentiële klanten of opdrachtgevers.
Wanneer een website of het webdesign ongestructureerd en onoverzichtelijk is, krijgt de online bezoeker geen antwoord op zijn zoekvraag. De potentiële klant haakt af en zoekt verder… 
De vakspecialisten van OCMN kunnen jouw bedrijf ondersteunen om zicht- en vindbaar te worden op internet… én te blijven!

De websites en het webdesign van OCMN voldoen aan de volgende eisen:

  • aantrekkelijk webdesign
  • goede beveiliging
  • snelle laadtijd
  • responsive, dus te lezen op elk formaat beeldscherm
  • SEO webteksten, welke ook prettig leesbaar zijn voor het online publiek
  • gebruiksvriendelijke structuur
  • marktconforme prijs
  • onderhoud en hosting is inclusief

Een moderne, zoekmachinevriendelijke website met een aantrekkelijk webdesign en gebruiksvriendelijke structuur is een investering waard en heeft een belangrijke invloed op jouw online branding!

Online branding en social media

Social Media is de verzamelnaam voor online kanalen waarbij gebruikers informatie (ofwel content) met elkaar delen. Het gebruik van Social media is een goede aanvulling op jouw online marketing!
Met een goede online branding geeft Social Media je de kans om een groot publiek te bereiken. Wanneer jouw bedrijf erin slaagt je doelgroep (je online publiek) te kennen en je kunt inspelen op hun wensen en interesses, dan zorgt slim gebruik van social media ervoor dat jouw commerciële boodschap in je online netwerken wordt opgemerkt, waarmee jij jouw online zicht- en vindbaarheid vergroot.

Online Branding heeft raakvlakken met Personal Branding. Hoe kun je ontsnappen aan een grijs imago? Hoe kun je jezelf als merk presenteren?
Het is goed om daarbij ook alert te zijn op jouw online reputatie ofwel jouw digitale merk. Lees hier meer over Personal Branding…


Helaas is social media marketing een tijdrovende klus en vereist bovendien gedegen kennis van de verschillende online sociale platformen.
Gelukkig kun je je social media uitbesteden aan onze vakspecialist.
Wil je jouw social media uitingen toch liever zelf in eigen hand houden, dan is een training aanbevolen.
Informeer eens naar de mogelijkheden bij onze social media professional, Paula de Boer per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webcare

Naast webdesign, webcare en en online branding faciliteert OCMN webcare ook in chatfuncties voor meerdere websites en kunnen de leads professioneel doorverwijzen.
Wil je ook een chatfunctie op je website waardoor jouw (potentiële) klanten te woord worden gestaan, wanneer jij niet bereikbaar bent?
Neem vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij ontzorgen je graag.