Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 3e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

In gesprek met

John Goes, wat DISC is en hoe het direct bijdraagt aan Sales resultaat

John Goes - Réflexion - DISC kundigeHet was in de zomer van 2016 dat ik John Goes voor het eerst bij een OCMN bijeenkomst trof. Zijn introductie maakte mij meteen nieuwsgierig want hij stelde zich voor als DISC kundige.
Nu zijn we inmiddels maanden verder. John is een vast gezicht geworden bij de OCMN bijeenkomsten en wat DISC nu is en voor jouw bedrijf doet is een goede reden om met hem in gesprek te gaan.

Daarom dit interview waarmee je meer inzicht krijgt in DISC en je John Goes beter leert kennen.

Leon Zoetkouw en Aron van Doorn - AccountantZ

Soms zie je een bedrijfsnaam en denk je: Dat is nu echt goed en sterk bedacht. AccountantZ - helder van A tot Z is er mijns inziens zo een. Het is glashelder waar het om gaat; dat ze zich van A tot Z met hun expertise voor jouw bedrijf bezighouden.logo accountantz

We zijn in Tiel op het kantoor van AccountantZ. We hebben om 10.00 uur afgesproken. We zijn wat vroeg en zitten al met Leon aan tafel. Inez kent beide heren en Inez en Leon zijn vrijwel direct in gesprek waarbij er over van alles wordt gesproken. Leon is een vlot pratende, open persoon. Je voelt je welkom bij hem op kantoor. Met de precisie van een accountant stapt om exact 10.00 uur Aron het kantoor binnen om aan te sluiten. "Stond hij nu tot precies op de minuut af voor de deur te wachten?", vragen Inez en ik ons openlijk af. Maar nee hoor, Aron is gewoon een man van de tijd en had zijn voorgaande afspraak exact zo ingepland en afgerond om precies op tijd bij ons te zijn. Dat vindt hij belangrijk en daar handelt hij dan ook naar.

Rob Zomer van Voetbal talentenschool, Rondom Voetbal en Business Club Midden Nederland

Een bescheiden, inspirerende, ondernemende en verbindende voetbalprofessional. Zo kan ik Rob Zomer het best omschrijven na het interview dat Inez met hem hield voor de rubriek 'In gesprek met'.profielfoto rob zomer

Waar moeten we beginnen? We hebben bij de Makro Nieuwegein afgesproken en als Inez en ik naar het Netwerkplein lopen, komen we daar gelijktijdig met Rob aan. Voor Rob was het het eerste bezoek aan de vernieuwde Makro. Dus 'moeten' we hem wel kennis laten maken met het foodcourt en nodigen hem uit voor een heerlijke lunch aldaar.

Kees van Staa, commercieel directeur Binnen Klimaatexpert

profielfoto kees van staaMet een goede visie op het gebied van binnenklimaat is Kees van Staa overgestapt naar de wereld van airconditioning en klimaatbeheersing. Dit heeft hij gedaan in nauwe samenwerking met zijn goede oude vriend Albert van Ingen.

Als hun namen je bekend in de oren klinken, dan is dat heel goed mogelijk. Ze zijn namelijk allebei deelnemers van het eerste uur bij de OC-netwerkbijeenkomsten die al sinds begin 2011 bij Down Under worden georganiseerd.

Kees van Staa is absoluut een zeer gedreven, commerciële aanpakker met een groot hart voor de zaak én voor de mensen die erbij betrokken zijn. Daarbij heeft hij een goed oog en gevoel voor de sociale, menselijke aspecten bij het leidinggeven als commercieel directeur.

Rob Stelte, Managing Partner Pay2day B.V.

Rob Stelte, Managing Partner bij Pay2day B.V.

'Het is mijn ambitie om zo veel mogelijk mensen verder te helpen in de wereld van flexibele arbeid, zodat zij hun ambities, aspiraties en doelen kunnen realiseren.' Deze woorden van Rob Stelte maken ons nieuwsgierig naar wie die man achter het bedrijf Pay2day B.V. nu is.

Inez van den Brink arrangeert een afspraak met Rob op het Makro Netwerkplein. Het is even na enen en we hebben nog niet geluncht. De stap van het Netwerkplein naar het Foodcourt is snel gemaakt. Daar treffen we Kasper - de vestigingsmanager - aan, die in gesprek is met de internationale directieleden van het Metro-concern (de moedermaatschappij van Makro). Er gebeurt iets moois: Kasper onderbreekt direct zijn gesprek en verwelkomt ons. Na een korte, spontane introductie tussen Rob en Kasper schuiven we aan bij de counter en maken we een keuze uit de overheerlijke lunchgerechten: risotto met eend, rundersteak sandwich en pulled pork als appetizer. Het is een inez interview rob stelte 300x200 01warm en smakelijk welkom op het Foodcourt!

Inez gaat van start met het interview. Wat meteen aan Rob opvalt, is zijn attente persoonlijkheid. Voordat we met het interview beginnen, richt Rob zich eerst tot mij met de vraag: 'Waar houd jij je mee bezig, Peter? Je bent actief met OCMN en EHBOdoos.nl heb ik begrepen, vertel eens?' Aandachtig luistert hij naar wat ik hem vertel. Gedurende het hele interview merk ik dat dit een authentieke eigenschap is van Rob. Al gaat het over hem, hij blijft steeds vol aandacht voor de ander en is geïnteresseerd in de mening van anderen.

Zoeken