Netwerk van ondernemers en vakspecialisten

Bijeenkomsten iedere 1e vrijdag van de maand
+ Contacten leggen
+ Relaties onderhouden
+ Zaken Doen!
Locatie Down Under Nieuwegein

In gesprek met

In gesprek met Brenda Bas - Phitality B.V. - GreenYourself

Ondernemen met passie

Brenda Bas in gesprek met OCMN Inez van den Brink"Ja, dat was zeker een spannend moment. Je voelt aan alles dat het goed zit. Je ziet de kans om heel concreet invulling te geven aan je visie om mensen dichter bij de natuur en hun optimale gezondheid te brengen. En daar rijd je dan. Onderweg terug vanuit Duitsland naar Nederland met een goede deal waarmee ik mijn visie uit kan dragen op zak.”

Het was tijdens het uitspreken van deze woorden door Brenda Bas tijdens het interview met Inez, dat ik begon te beseffen wat een door passie gedreven ondernemer Brenda is.

We zijn in totaal een uur in gesprek. Inez praat en vraagt voluit. Brenda vertelt en antwoord op haar rustige en beheerste wijze. We zitten hier op het netwerkplein en ik merk dat we alle drie heel ontspannen in de "luie stoelen" lekker wegzakken.
We praten wat over van alles en nog wat. Er is eigenlijk geen begin, het gaat vanzelf en al snel komt naar voren dat Brenda van jongs af aan ondernemend bezig is.

Het begon allemaal in Aalsmeer. Opgegroeid op de rozenkwekerij van haar ouders. Samen met 2 oudere en 1 jongere broer.

In gesprek met Desiree Dankers - VitaalWerktBeter ®

Desiree Dankers - VitaalWerktBeter ®

Desiree is een bijzonder mens waar je graag bij in de buurt bent. Daarmee is eigenlijk alles gezegd en hoef je haar alleen nog maar te ontmoeten om te begrijpen wat ik bedoel.

Als je verder leest, zal je alvast ontdekken wat Desiree Dankers zoal bezighoudt, waar zij vandaan komt, waar zij voor staat en waar zij voor gaat.
Het is een ongewone winterse dag, deze maandag 11 december 2017. Heel Nederland is ontregeld door de heftige sneeuwval. We hebben afgesproken in Houten bij Joinn waar Inez, die het interview gaat houden, ons opwacht.

Ontvangst
Bij binnenkomst worden we hartelijk ontvangen door Inez en je merkt meteen dat die twee samen iets hebben. Ze kennen elkaar nog niet echt, hooguit wat snelle ontmoetingen op de netwerkbijeenkomsten. Het valt mij direct op dat hier twee, qua energie en empathie, gelijkgestemde persoonlijkheden bij elkaar zijn gekomen.
Het is mooi om te beleven hoe zij eigenlijk direct in gesprek zijn. Zelf merk ik dat ik meer als toeschouwer aan tafel zit. Dat is goed zo. Laat ze maar lekker gaan, ik maak wel aantekeningen en geniet van de energieke wijze waarop Inez en Desiree het gesprek aan gaan.

OCMN inez in gesprek met desiree dankers 20171211 152750 600x450

John Goes, wat DISC is en hoe het direct bijdraagt aan Sales resultaat

John Goes - Réflexion - DISC kundigeHet was in de zomer van 2016 dat ik John Goes voor het eerst bij een OCMN bijeenkomst trof. Zijn introductie maakte mij meteen nieuwsgierig want hij stelde zich voor als DISC kundige.
Nu zijn we inmiddels maanden verder. John is een vast gezicht geworden bij de OCMN bijeenkomsten en wat DISC nu is en voor jouw bedrijf doet is een goede reden om met hem in gesprek te gaan.

Daarom dit interview waarmee je meer inzicht krijgt in DISC en je John Goes beter leert kennen.

Leon Zoetkouw en Aron van Doorn - AccountantZ

Soms zie je een bedrijfsnaam en denk je: Dat is nu echt goed en sterk bedacht. AccountantZ - helder van A tot Z is er mijns inziens zo een. Het is glashelder waar het om gaat; dat ze zich van A tot Z met hun expertise voor jouw bedrijf bezighouden.logo accountantz

We zijn in Tiel op het kantoor van AccountantZ. We hebben om 10.00 uur afgesproken. We zijn wat vroeg en zitten al met Leon aan tafel. Inez kent beide heren en Inez en Leon zijn vrijwel direct in gesprek waarbij er over van alles wordt gesproken. Leon is een vlot pratende, open persoon. Je voelt je welkom bij hem op kantoor. Met de precisie van een accountant stapt om exact 10.00 uur Aron het kantoor binnen om aan te sluiten. "Stond hij nu tot precies op de minuut af voor de deur te wachten?", vragen Inez en ik ons openlijk af. Maar nee hoor, Aron is gewoon een man van de tijd en had zijn voorgaande afspraak exact zo ingepland en afgerond om precies op tijd bij ons te zijn. Dat vindt hij belangrijk en daar handelt hij dan ook naar.

Rob Zomer van Voetbal talentenschool, Rondom Voetbal en Business Club Midden Nederland

Een bescheiden, inspirerende, ondernemende en verbindende voetbalprofessional. Zo kan ik Rob Zomer het best omschrijven na het interview dat Inez met hem hield voor de rubriek 'In gesprek met'.profielfoto rob zomer

Waar moeten we beginnen? We hebben bij de Makro Nieuwegein afgesproken en als Inez en ik naar het Netwerkplein lopen, komen we daar gelijktijdig met Rob aan. Voor Rob was het het eerste bezoek aan de vernieuwde Makro. Dus 'moeten' we hem wel kennis laten maken met het foodcourt en nodigen hem uit voor een heerlijke lunch aldaar.

Zoeken

Bijeenkomsten 2018

In januari nog op de 3e vrijdag, maar met ingang van februari 2018 zijn de bijeenkomsten op iedere 1e vrijdag van de maand!
Tijdstippen zijn ongewijzigd van: 09:00 - 11:00 uur en plenaire presentaties aansluitend tot uiterlijk 12:00 uur.

Vaste locatie: Down Under, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

 • 3e vrijdag Januari: 19-01- 2018 - Wish
 • 1e vrijdag Februari: 02-02-2018 - Imagine
 • 1e vrijdag Maart: 02-03-2018 - Belief
 • 1e vrijdag April: 06-04-2018 - Express
 • 1e vrijdag Mei: 04-05-2018 - Explore
 • 1e vrijdag Juni: 01-06-2018 - Plan
 • 1e vrijdag Juli: 06-07-2018 - Decide
 • 1e vrijdag Augustus: 03-08-2017 - Act
 • 1e vrijdag September: 07-09-2018 - Persevere
 • 1e vrijdag Oktober: 05-10-2018 - Receive
 • 1e vrijdag November: 02-11-2018 - Appreciate
  OCMN -State of the Union 2018 - 2019
  Locatie en tijdstippen kunnen afwijken!
 • 1e vrijdag December: 07-12-2018 - Relax