joop van der knaapAls een van de meest ervaren, senior ondernemers is Joop van der Knaap een welbekend lid van OCMN.

Met meer dan 50 jaar ervaring als ondernemer heeft Joop eigenlijk alles wel meegemaakt waar je als ondernemer mee te maken kunt krijgen. Daartoe behoren ook belangrijke ontwikkelingen die ons dagelijks leven hebben beïnvloed, zoals de opkomst van automatisering in het MKB. Als ondernemer

is hij daar met diverse bedrijven op ingesprongen.

De afgelopen jaren is Joop de man achter een van de grootste en bekendste

zzp-evenementen geweest. Als operationeel verantwoordelijke heeft hij een coachingconcept met een tiental kleine zzp'ers naar grootse, landelijke events met meer dan 1500 deelnemers gebracht. Joop was de man die praktisch alles regelde, de contacten legde, de relaties onderhield en de zaken deed voor dit grote, regelmatig terugkerende event.

Dat Joop op 70-jarige leeftijd nog steeds volop actief is als ondernemer, is ook binnen het OCMN-netwerk goed te merken. Velen heeft hij met adviezen uit zijn praktijk bij kunnen staan en kunnen inspireren. Ook nu gaat Joop weer met grote stappen verder met een nieuwe onderneming. Daarmee vult hij een gat met een nieuw, groots event voor Zelfstandig Ondernemers. Niet meer van hetzelfde, maar geheel aangepast aan de wensen en behoeften van Zelfstandig Ondernemers in de huidige tijd. En, heel belangrijk, in dit event wordt veel aandacht besteed aan 'the missing link': het implementeren van alle kennis in jouw dagelijkse praktijk, zodat je de opgedane kennis direct omzet in resultaat!

In het gesprek met Joop, en in de vele gesprekken die ik de afgelopen jaren met hem heb gehad, zie ik telkens weer zijn onuitputtelijke enthousiasme en de gedrevenheid om anderen verder te helpen. Hij is zich heel bewust van de waarde die zijn decennialange ondernemersloopbaan kan bieden aan nieuwe, jonge ondernemers. Het zit helemaal in zijn aard om die waarde met anderen te delen.

Ben je Zelfstandig Ondernemer en wil je stappen maken met jouw ondernemerschap? Houd Joop de komende tijd dan goed in de gaten - in aanloop naar het grootse, nieuwe event dat hij gaat lanceren in 2017.

Kom in contact met Joop van der Knaap via: https://nl.linkedin.com/in/vkadvies

Wil je jouw mening geven over het event en doorgeven wat je wensen en behoeften zijn? Vul dan de enquête in op: http://vk-advies.nl/enquete/

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners