Homepage Header

ocmn kleinbedrijf business meeting 300x200

Kleinbedrijf

de DGA met management- en salesteam en tientallen medewerkers

Wat houdt jou als DGA vooral bezig? Je hebt je zaken op orde. Een goed managementteam, productie, logistiek, marketing en sales alles loopt. Ga je voor verdere groei? Blijf je stilstaan? Of denk je al na om de zaak over te dragen aan de volgende generatie? De tijden zijn veranderd. Alles gaat sneller, de wereld is kleiner geworden. Maar daarmee is de markt vele malen groter geworden. Tieners die plots handel drijven met producten en diensten die ze overal ter wereld in en verkopen. Gewoon vanaf hun smartphone of met hun laptop in een gezellige lunchroom of flexwerkplek.
Hoe gaan wij daar mee om? Hoe houden we de snelheid van innovatie, noodzaak tot verduurzaming en veranderende arbeidsmarkt en mentaliteit bij?

Zaken waar we over nadenken bij OCMN en binnen het netwerk invulling aan willen geven. Samen met gelijkgestemde ondernemers in gesprek blijven, van elkaar blijven leren en elkaar blijven inspireren.

Bij OCMN ontmoet je gespecialiseerde zelfstandig professionals op ieder gebied. Voor jou als DGA maar ook voor het management- marketing- en salesteam zijn het inspirerende gesprekspartners. Op de maandelijkse netwerkbijeenkomsten komen ze met elkaar in contact. Al vele goede relaties zijn er afgelopen decennia ontstaan.
En dat is waar wij met OCMN voor blijven gaan!