Makro Nieuwegein organiseert 10 november lokale ondernemersdag

exclusief voor ondernemers uit de regio Utrecht om effectief zakelijk te netwerken.

Een goedgevuld programma staat in het teken van de lokale ondernemer met onder meer:

  • Workshops en presentaties
  • Proeverijen van lokale specialiteiten
  • Netwerken, netwerken en netwerken

Je marktkennis weer up-to-date.
Duurzaamheid en innovatie zijn onmisbare factoren voor succes. Tijdens het event kan je de hele dag door aansluiten bij workshops over actuele onderwerpen die hierop aansluiten: Innovatie, Gezondheid en Voeding.

Entree is gratis. Aanmelden voor het event is niet nodig.

 

Makro Nieuwegein is Facilitair partner van OCMN

en daar zijn wij trots op

Een bezoek aan de Makro is een beleving. Dat betekent dat er veel aandacht is besteed aan sfeer. Actief wordt ingezet op de continue inspiratie van bezoekers. Kasper te Braak, vestigingsmanager: "We bieden met het nieuwe concept als het ware een marktplaats voor kleine en zelfstandig ondernemers waar ontmoeten, ontwikkelen en ontdekken centraal staan. Dat betekent dat er een Netwerkplein en een Foodcourt zijn, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten om te lunchen, dineren, netwerken en werken. Tevens zijn er vergaderruimten, waar men naar wens gebruik van kan maken." (quote uit het interview voor Utrecht Business Magazine)

Feestelijke opening Makro Nieuwegein 28-09-2016 10:30 uur

De opening van de geheel vernieuwde Makro Nieuwegein is op:

Woensdag 28 september 2016 aanvang 10:30 uur

Adres:
Makro Nieuwegein 
Laagraven 7 
3439 LG Nieuwegein


Makro nieuwe stijl: alle ruimte aan lokaal ondernemen!

utrechtbusiness marko-nieuwegein ocmn

In aanloop naar de opening van de geheel verniewde Makro Nieuwegein vestiging was er het interview door Utrecht Business Magazine.  Het hele interview met inzichten en visies van Makro-Nieuwegein, Local2Local en OCMN op lokaal ondernemen lees je hier...

Om abonnee te worden en Utrecht Business zes maal per jaar te ontvangen, neem contact op met Van Munster Media via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor een jaarabonnement betaald u € 55,- inclusief btw!

Makro Nieuwegein

Bedrijfsbanners