Banner Anders kijken naar uw werkomgeving

OCMN-deelnemer Marc van Zoelen, eigenaar van Van Zoelen Projectinrichting BV, heeft een duidelijke visie op inrichten.

'Het succesvol realiseren van een nieuwe werkomgeving vraagt om een doortastende, herkenbare en vakkundige aanpak. Niet alleen in de uitvoeringsfase, maar juist ook in de ontwerp- en planningsfases die daaraan voorafgaan', aldus Marc van Zoelen.

Dat Van Zoelen Projectinrichting zich proactief onderscheidt, blijkt uit het organiseren van het evenement dat zij organiserden 'Anders kijken naar uw werkomgeving' dat op donderdag 3 november 2016 plaatsvond.

Tijdens dit evenement stonden drie professionals in drie mini-sessies vanuit hun specifieke expertise stil bij:

  • beweging en gezondheid gekoppeld aan zittend en staand werken;
  • de anatomie van de rug en de werkhouding;
  • beweging en fun: stap in de wereld van de golfsport.

Deze unieke mix van ontdekken, ervaren en doen zorgde ervoor dat je in twee uur totaal anders naar je eigen werkomgeving kijkt: je weet waar je op moet letten als het gaat om houding, beweging en reinheid in relatie tot het werk. Je ziet direct kansen om verbeteringen door te voeren. Dit is van groot belang voor jezelf en je personeel en het draagt direct bij aan de productiviteit binnen jouw bedrijf.

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners