Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Meet Me @ Monday Morning

jouw vaste wekelijks contactmoment met gelijkgestemden

Inmiddels alweer een jaar worden de Meet Me @ Monday Morning sessies gehouden op het Hopin eventplatform. Dit is een geweldig online platform wat zich voor OCMN en haar deelnemers en internationaal bewezen heeft voor grotere events van honderden tot duizenden deelnemers. Wij werken er met veel plezier mee.

Voor de wekelijse Monday Mornings is het echter een beetje een "overkill" gebleken. Een vaak gehoorde opmerking was de te omslachtige manier van aanmelden. Daarbij is er vaak verwarring tussen registratie en de checkout met een ticket om het event in te komen. Elementen waaraan zeker voordelen zitten als je je in de Hopin wereld verdiept, maar die verwarrend werken als je even snel aan een Monday Morning sessie deel wilt nemen.

Tijd dus om verder te kijken en dat hebben we gedaan. Het aanbod van online platformen is inmiddels overweldigend. Vele hebben we er bekeken en getest. Met twee zijn we verder gaan testen en met één daarvan gaan we nu publiek testen en denken we een goede stap voorwaarts te maken voor de Monday Morning sessies.

Dit is het Airmeet platform waarvan we de Social Lounge functionaliteit gaan inzetten.
logo airmeet 600x325De Social Lounge biedt:

  • Random Speed Networking
  • Gesprekstafels waar twee tot acht deelnemers, virtueel aan plaats kunnen nemen om met elkaar in gesprek te gaan.

Wil je inzicht krijgen hoe dit werkt en wat je ermee voor jouw bedrijf en activiteiten kan doen? Doe dan mee met de test via: https://www.airmeet.com/e/821f5340-1b99-11ec-a141-9b4a9d7fd4f8