Als je bij de April bijeenkomst aanwezig was, zal het je opgevallen zijn dat het weer een goede mix van ondernemers was.

Netwerken
daar was van 9 tot 11 volop de gelegenheid voor. En je kon kennis maken met de specialisten van het Juridisch Podium, Financieel Podium, Media platform, Sales corner. En ook Boris Schmidt fotografie stond met een complete mobiele fotostudio voor jou klaar.

Aansluitend
aan het netwerken starte om 11:00 uur de presentatie en paneldiscussie over flexibele arbeidsvormen. In een uur tijd werden we door mr Suzanne Meijers en mr Joop der Weduwen meegenomen in de voors en tegens van 9 mogelijke arbeids-overeenkomsten. Vervolgens was er de paneldiscussie aan tafel met Rob Stelte en Ingeborg Tersteeg. Dit leide tot een goede match van juridische kennis en praktijkinzichten en ervaringen waar ook het publiek actief over mee discusieerde.

Jouw reactie?
De reacties op deze invulling van een kennissessie die wij als organisatie ter plekke hebben gehoord waren erg positief. Maar op zo'n moment spreken wij niet iedereen. Daarom de vraag en kans voor jou om jouw reactie te geven. Doe dat a.u.b. in deze LinkedIn groep: https://www.linkedin.com/groups/OCMN-Ondernemers-Conferenties-MiddenNederland-3052856/about  (bij het bericht: Moeten we kennissessies altijd een combinatie maken van presentatie en paneldiscussie?)

De volgende bijeenkomst is: Vrijdag 19 mei 2017 van 09:00 - 11:00 Aanmelden via: https://ocmn-ondernemers-bijeenkomst-19-05-2017.eventbrite.nl

Tot ziens,

Peter Klink & Karen Bos
Organisatie OCMN