Eventbrite - OCMN - maandelijkse netwerk conferentie vrijdag 4 mei 2018

rob stelte 200x200OCMN deelnemer Pay2day, Rob Stelte kennen wij als een amabele en sociaal bewogen ondernemer.
Ook dit jaar blijkt dat weer uit zijn nauwe betrokkenheid tijdens de Week van het Hospice bij Hospice Kromme Rijnstreek.
Tijdens deze week wordt op maandag 25 september 2017 het Netwerkevent GROEI! georganiseerd. Een boeiende interessante netwerkbijeenkomst waar je interessante contacten in de regio op kunt doen.

Een quote uit het programma van dit event:
"Samen met Yes! We Connect organiseren wij deze avond. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek.

Hoe groei ik hier?
• Je gaat naar huis met 10 waardevolle tips en ervaringen om verder te komen met jouw persoonlijke uitdaging.
• Je raakt geïnspireerd door de onalledaagse sprekers, zoals een DJ die op doorbreken staat in de internationale dance scene, een topondernemer en een vermaarde breinkietelaar."

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Kom Vuurproeven!"

Tijdens de OCMN bijeenkomst van vrijdag 15 september as. zal er een informatiebalie aanwezig zijn waar je meer informatie kunt krijgen over dit evenement en je ook in kunt schrijven. De investering á € 125 die je hiermee doet in het event, komt geheel ten goede aan het Hospice Kromme Rijnstreek. Maar daarvoor krijg jij een goede gelegeheid om nieuwe contacten te leggen relaties te bouwen en zaken te doen. En dit alles in een prima verzorgde sfeer met inspirerend programma, hapje en drank je.

Vanuit de OCMN organisatie zal in ieder geval Peter Klink aanwezig zijn die zich volop in zal zetten om aanwezige OCMN'ers aan interessante partijen te koppelen.

Event informatie:

Netwerken anno 2017
Het netwerkdeel is in professionele handen. Yes! We Connect zorgt voor een unieke netwerkervaring. Leuk en laagdrempelig, met maximale waarde voor jou als deelnemer.

Programma
We starten om 17.00 uur direct met netwerken. Al vuurproevend gaan we richting het knallende einde met onze top-DJ. Rond 23.00 uur gaat u voldaan en een stuk wijzer huiswaarts.

Wanneer
Maandag 25 september 2017

Locatie
Theater Aan de Slinger in Houten

Bijdrage
€ 125,- excl. btw

http://www.weekvanhethospice.nl/netwerkevent-hospice-kromme-rijnstreek


 

Volgende bijeenkomst

Bedrijfsbanners