Eventbrite - OCMN - maandelijkse netwerk conferentie vrijdag 4 mei 2018

Tijdens de OCMN bijeenkomsten gaat Peter Klink in gesprek met ondernemers en vakspecialisten over belangrijke, actuele onderwerpen en visies.

Op de bijeenkomst van 15 september as. gaan we in gesprek over Marketing. Dit doen we omdat we dan volop de verkregen inzichten van de Marketingtoppers direct in kunnen zetten zodat de 2e helft van 2017 nog succesvoller wordt dan dat wij als ondernemers voor ogen hebben.

Wie zijn die Marketingtoppers?

Waarom zijn zij toppers?Omdat zij op geheel eigen, gedreven wijze in staat zijn gebleken zich een onderscheidende plaats te verwerven tussen de vele aanbieders van reclame- en marketing diensten.

Zij zijn eigengereid, sterk, visionair en bovenal beiden aanpakkers. Inspirerende persoonlijkheden die gaan voor groei en iedere klant die zich daar in herkent, meeneemt op de weg van succes.

Over het gesprek, het zal net als de voorgaande keren een open karakter hebben met als doel een authentiek beeld te krijgen van deze ondernemers als persoon en als zakenpartner.
Het gesprek wordt met smarphones opgenomen en "UnCut" later gepubliceerd op de OCMN website zodat je ook achteraf nog terug kunt kijken naar de aanbod komende visies, kennis en inzichten. De opnames zijn gewoon tussen het netwerken door en je kan het gesprek terplekke volgen.

fiorienne westenbergsayna de voogd

 

Volgende bijeenkomst

Bedrijfsbanners