Eventbrite - OCMN - maandelijkse netwerk conferentie vrijdag 4 mei 2018

Visie

Gebaseerd op de visie en inzichten uit de jarenlange en dagelijkse netwerkervaringen, is volgens de OCMN organisatie de tijd gekomen dat bij OCMN aangesloten ondernemers en vakspecialisten zich op commerciele basis als spreker of workshopgever in de markt kunnen laten zetten.
Economisch gaat het weer goed. We zien uit naar nog beter. En het tijdperk van hopelijk leads genereren met het geven van een gratis workshops is overbodig en achterhaald geraakt.
Ten tijde van crisis kan het inzetten van gratis sessies een goed werkend verkoopmodel zijn. Maar in een aantrekkende economie kan de focus verschuiven van van gratis naar een prijs voor kwaliteit. En dat is waar we nu met OCMN Impresario mee aan de slag gaan.

"Impresario is een titel uit de wereld van artiesten. Het is de ondernemer die voor de artiesten commerciele en organisatorische zaken regelt. Mijns inziens is iedere ondernemer, vakspecialist naast een topsporter zeker ook een artiest. Een artiest in het op zijn of haar vakgebieden hooghouden van de vele disciplines benodigd voor succesvol ondernemerschap. Vandaar dat we de term Impresario inzetten."

Strategie

OCMN Impresario biedt OCMN Cardhouders de mogelijkheid om workshops, lezingen en kennissessies te organiseren op commerciële basis.
Het uitgangspunt is dat jij als spreker en alle mede-organiserende betrokkenen hier een vergoeding voor krijgen. Die vergoeding komt van de deelnemers aan de lezing, sessie of workshop. Waarbij het tarief voor de sessie in verhouding staat tot de waarde, plezier of inzichten die de workshop, lezing of kennissessie de deelnemers biedt. 

De filosofie achter OCMN Impresario is:
"Toegevoegde waarde krijg je als je waarde toevoegt!"
Aldus Peter Klink, 13 september 2017


 

Volgende bijeenkomst

Bedrijfsbanners