Lukt het je tijd vrij te maken om met strategische vraagstukken aan de slag te gaan terwijl dagelijkse activiteiten je aandacht vragen? 

Als ondernemer ervaar je wellicht dat dit geen eenvoudige opgave is. Je realiseert je dat het verder professionaliseren van je onderneming en het ontwikkelen van het ondernemerschap niet vanzelf gaat. Het vraagt tijd en aandacht. En dat doen de dagelijkse werkzaamheden ook.

Serieus wordt het als je ervan wakker ligt. Wat gebeurt er als je je plannen niet realiseert of veel later? Voel je een noodzaak nu aan de slag te gaan? De ervaring leert namelijk dat alleen indien je urgentie voelt en het ook oprecht wilt, je tijd vrijmaakt in je drukke agenda. Niet alleen de komende week, maar de tijd die nodig is om de resultaten neer te zetten die jij voor ogen hebt. 

Doelen realiseren betekent focus hebben en houden. Dit blijkt eenvoudiger te zijn als je je omringt met de juiste mensen. Mensen die je scherp houden. Jij blijft uiteraard  zelf verantwoordelijk voor je succes. 

In het Mastermind Instituut brengen wij ondernemers bij elkaar die net als jij resultaten willen neerzetten. Zij hebben ondervonden dat het niet eenvoudig is om zonder de kennis, ervaring en steun van mede-ondernemers, tijd te blijven reserveren om aan strategische onderwerpen te werken. 

Wij hebben voor jou een ‘all-in’ aanbod samengesteld. 
In een vrijblijvend telefonisch strategiegesprek informeren wij je graag over de details en stemmen wij over en weer de verwachtingen af. Sluit dit op elkaar aan dan ziet het traject er in hoofdlijnen alsvolgt uit:

Een individueel gesprek waarin Lous van Haarst je ondersteunt om je doelstelling te formuleren en de bijbehorende acties te benoemen.

  • Mastermind 1: Je presenteert je doelstellingen en acties aan de groep. 
  • Mastermind 2 t/m 6: We bespreken een strategisch onderwerp en je krijgt de gelegenheid om volgens de principes van het Mastermind concept, praktijkervaringen en adviezen uit te wisselen met collega ondernemers. Omdat de leden uit verschillende branches komen verruimt je je denkvermogen ook buiten het eigen werkgebied. Er leiden meerdere wegen naar je doel. 
  • Twee weken na elke maandelijkse Mastermind bijeenkomst is er een telefonisch voortgangsgesprek. Lous van Haarst stelt je dan in de gelegenheid om eventuele dilemma’s voor te leggen en vragen te stellen. 

Interesse? Neem contact op met Lous van Haarst  voor het vrijblijvende strategiegesprek via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lousvanhaarst/ of per e-mail: Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedrijfsbanners