peter klink 2016 11 200x200jeanine van barneveldAls management van OCMN overzien wij de hele organisatie en zorgen ervoor dat alle ideeën en inzet van het organisatieteam en deelnemers tot concrete uitvoering komen. Zo hebben wij regelmatig overleg met deelnemers over de zichtbaarheid binnen het netwerk, die zij willen hebben tijdens bijeenkomsten en online, ter promotie van hun bedrijf en activiteiten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het commerciële belang van de ondernemer en de toegevoegde waarde aan het netwerk.

Activiteiten die hieruit voortkomen zie je terug op de bijeenkomsten en tussen de bijeenkomsten door. Zowel online op de website en de social media kanalen van OCMN. Een goed voorbeeld is de rubriek "In gesprek met...", waarin aan OCMN verbonden ondernemers uitgebreid aan het woord komen over hun passie voor ondernemen in hun specifieke vakgebied. 

Daarnaast is er veel overleg met deelnemers over de invulling van de maandelijkse bijeenkomsten. Wat doen we als programma? Komen er sprekers of gaan we alleen netwerken? Hoe houden we de bijeenkomsten interessant? Wat willen de deelnemers? Allemaal zaken die ons doorlopend bezig houden om OCMN als ondernemersnetwerk boeiend en waardevol te houden. 

Wil jij ook jouw inbreng en toegevoegde waarde aan het netwerk tonen? Neem dan contact op met het OCMN Management. Of meld je bij één van de andere teamleden als je specifiek met hen iets wilt bespreken.

Het OCMN organisatie team:

  • Management: Peter Klink & Jeanine van Barneveld
  • Style & Imago: Lisette Goes
  • Secretariaat: Nanette de Koning - Margret Jansen - Jamie Verbeek - Mathijs van Harn
  • Studio - Jasper Nijssen, Creative Director

Bedrijfsbanners