Tom Zoethout fotoVrijdag 2 maart 2018 werd het netwerk verrast met iets nieuws. Het concept van Silent Disco gebruiken om een presentatie te geven aan
mensen die hier interesse voor hebben. Er zouden 4 presentaties zijn. Ook mij (Tom Zoethout, Internet Marketeers) was gevraagd een
presentatie te verzorgen. De titel “Meer leads en klanten” leidde ertoe dat er circa 20 mensen met veel aandacht luisterden naar de presentatie.

Doordat de luisteraars koptelefoons op hebben, kun je bijzonder indringend spreken met een rustige en zachte stem. Je zit letterlijk in hun oren! Ondanks dat de interactie anders dan bij een gebruikelijke presentatie is, kan je dus wel veel impact maken.

Na ongeveer 15 minuten rondde ik af. Ik vroeg diverse deelnemers hoe zij deze wijze van kennis delen hadden ervaren en of zij waardevolle, bruikbare ideeën meenamen uit de presentatie. De reacties waren zeer positief!
Met andere woorden: deze innovatieve wijze van presenteren verreikte deze netwerkochtend en maakte het nog interessanter.

Bedrijfsbanners