Lisette Goes presentatie 2 maart 2018

Lisette Goes ColourBusiness - Willem Hoogendoorn FotografieVorige week vrijdag 2 maart heb ik tijdens de netwerkbijeenkomst van OCMN een presentatie verzorgd voor de aanwezige ambitieuze zakenvrouwen. Deze ochtend is tevens de start van een nieuw fenomeen: er is voor slechts 20 dames een koptelefoon beschikbaar.
Deze heb je nodig om de presentatie te kunnen volgen. Jammer voor de anderen, zij misten de boot en konden de presentatie dus wel zien maar niet horen. Bijzonder! Een soort silent disco sfeertje, maar dan zonder muziek.  Op deze manier kunnen de andere netwerkers ongestoord met elkaar praten terwijl zij in dezelfde ruimte zijn.

Ik deelde met de 20 gelukkigen de 7 geheimen voor zakenvrouwen: zo word je je stralende zelf. Tips over huidverzorging, make-up, het gebruik van kleur, de werking van contrast en last but not least de kracht van personal branding. Ze worden zich ervan bewust dat je je eigen successtijl kunt creëren met de hulp en begeleiding van een ervaren imago expert. 

Wat ik erg leuk vind is dat de heren ook belangstelling toonden. Voor hen ga ik ook een presentatie maken die ik op één van de volgende OCMN bijeenkomsten zal presenteren. Ook de gesprekken die ik met de zakenvrouwen had na afloop waren interessant, warm en open.
Wij vrouwen lopen eigenlijk allemaal tegen hetzelfde aan. Samen komen we verder! 

Lisette Goes – Leading Lady Style & Imago OCMN 

(Fotografie: Willem Hoogendoorn Fotografie)

Bedrijfsbanners