alex esser 2In de afgelopen weken heb ik kunnen ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als Accountmanager OCMN.

Naast ons kantoor is een vrij groot bedrijventerrein gevestigd, met tussen de 50-100 bedrijven. Deze variëren van zeer kleinschalige, tot grotere bedrijven met 20-50+ man in dienst.

Mijn doel als Accountmanager OCMN is om alle bedrijfseigenaren op dit bedrijventerrein kennis te laten maken en te verwelkomen bij OCMN.  Aan mij is het de taak om bij de ondernemers actief deel te laten nemen aan het OCMN netwerk. Dit omdat een netwerkorganisatie als OCMN in vele opzichten gunstig kan zijn voor ieder bedrijf. Ook leg ik graag uit hoe OCMN zich onderscheidt van andere netwerkorganisaties.

De afgelopen weken ben ik voornamelijk bezig geweest met de eerste kennismaking tussen mij en de bedrijven. Het is goed gelukt de boodschap van OCMN over te brengen en om de ondernemers van harte te verwelkomen op onze meetings. De ondernemers die ik heb kunnen spreken, hebben bijna allemaal hun visitekaartje met mij uitgewisseld en vonden het prima om op de mailinglijst gezet te worden.

Als ik alle bedrijven langs ben geweest en heb gesproken, kijk ik ernaar uit een mooie relatie op te bouwen.

Als Accountmanager bij OCMN hoop ik dat mijn enthousiasme overslaat op de ondernemers en binnenkort bekende gezichten terug te zien bij de netwerkbijeenkomsten!

Alex

Bedrijfsbanners