Ondernemers Conferenties Midden Nederland

Contacten leggen, relaties onderhouden, zaken doen!

ocmn proud to be connected in 2021 banner 1280x487

Uitbreiding:
De grootste verandering met het volledig online gaan van de OCMN conferenties, is dat deze nu twee dagen toegankelijk zijn. Dit iedere maand vanaf donderdag 09:00 uur doorlopend tot de 1e vrijdag van de maand 17:00 uur.

Op de 1e vrijdag van de maand zal van 09:00 uur tot 11:00 de focus liggen op het spontaan netwerken. Dit eigenlijk net zoals de afgelopen 10 jaar bij de fysieke bijeenkomsten.

De werkwijze:
Op woensdag hebben de exposanten, workshop en kennissessies gevers de gelegenheid om hun stand op te bouwen en workshops, kennissessies te testen. Voor bezoekers is dit ook een mooi moment om in te loggen en de eigen audio/video te testen. Tevens kan je dan samen met de organisatie alvast rondkijken en ervaren hoe het programma werkt.
Op donderdag 09:00 uur kunnen bezoekers inloggen op de eventomgeving met een Hopin.to account. Deze hoef je maar één keer aan te maken en geeft je toegang tot de OCMN events. Je vindt ze met de zoekopdracht "OCMN"
Op vrijdag ligt de focus op het netwerken van 09:00 tot 11:00 uur. Met vanaf 10:30 uur parallelworkshops en kennissessies vanaf 10:30 uur tot uiterlijk 12:00 uur.

Tijdens beide dagen kan je doorlopend netwerken:

  • gezamenlijk in de Open Huiskamer Sessie
  • één op één door gerichte personen uit te nodigen; "invite"
  • willekeurig nieuwe contacten opdoen met de Speedmeets Networking functie.

Tevens kan je gedurende het hele 32-urige event de Expo bezoeken waarin de exposanten je verwelkomen in hun virtuele stand. Dit met een audio/video verbinding of met een voorbereide videopresentatie. De exposanten kunnen hier goede, interessante aanbiedingen doen waar iedere bezoeker op in kan gaan, ook als de exposant er zelf niet is.

Wil je zelf deelnemen aan de Expo of een Workshop of Kennissessie geven? Meld je bij de OCMN Organisatie via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is gratis voor OCMN privilegekaarthouders.