Maandelijks worden de jarige deelnemers onthaald op het OCMN secretariaat met taart, koffie en thee.

Deze maand februari waren dat:

  • Hans van der Meer - Commercieel Directeur Edsson

  • Inez van den Brink - Accountmanager bij Multicopy The Communication Company Utrecht - Nieuwegein

  • Paula Kager - Senior adviseur bij Kager-159 Works

  • Susanne Geertrude Loeber - Kleurrijke dynamische infographics en kleurentherapie

In een gezellige, ontspannen sfeer maakten we diepgaand kennis met de personen achter de bedrijven. Verrassende onderwerpen als Kambo en Stralingstherapie kwamen voorbij. Maar ook "eigentijds leren" en het belang van het doorvoeren van kleur door de hele organisatie. Wederom bleek dat deze verjaardagssessie op bijzondere wijze bijdragen aan het leggen en onderhouden van contacten. Het is een goede manier om OCMN deelnemers beter te leren kennen. Dit als ondernemers onderelkaar en als betrokkene bij het OCMN secretariaat die zo nog beter in beeld krijgen wat voor de jarige ondernemers belangrijk is.

De verjaardagssessie van Maart is op woensdag 13 maart 2019 van 10:00 tot 11:00 uur. Ben je jarig in Maart? Dan ben je bij deze al van harte uitgenodigd, je krijgt nog een persoonlijke uitnodiging maar je mag jouw komst ook zelf al melden met een bericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

verjaardags sessie februari 2019

 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners