UPDATE: wijziging datum van 21 mei naar Dinsdag 2 juli 2019!

uod 02 07 2019 Banner 2019 4

Dinsdag 2 juli 2019 houdt "Utrecht 4Business" de voorjaarseditie van de Utrechtse Ondernemersdag. Dit jaar in de Commandarije van St. Jan in Montfoort. Een unieke, historische locatie die alleen al het bezoek waard is.

Het wordt een bijzondere, interessante, intieme en inspirerende bijeenkomst. Met een plenair gedeelte, contactmomenten met ondernemers en een borrel tot slot.

Extra voordeel OCMN deelnemers,
Meld je nu aan voor slechts € 29 en ontvang het boek "Maak je comeback" twv € 20 gratis* Hoe? Vermeld bij kortingscode: ocmn2105
*zolang de voorraad strekt

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

Over "Maak je comeback"

Hans van Breukelen neemt ons mee in zijn ervaring met persoonlijke tegenslagen en hoe hij dat heeft om kunnen zetten in een "come back".

Herken je dit? Hoe blijf je het voor?
Ondernemen is leuk en leerzaam. Maar soms komt er “iets” op je pad, waardoor jouw werk niet meer zo leuk is, waardoor de energie die je kreeg niet meer komt.
Herken je dit of wil je dit juist voorblijven? Beiden een goede reden om dinsdag 21 mei as. erbij te zijn. Want met de sessie over “maak je comeback” krijg je tools om tegenslagen om te zetten in nieuwe kansen.

AANMELDEN: https://www.utrechtseondernemersdag.nl/aanmelden

 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners