De september bijeenkomst staat volledig in het teken van Dé OCMN PubQuiz 2019.

Het wordt weer een interessante ondernemersbijeenkomst met 60 tot 80 bezoekers uit het bedrijfsleven actief in Midden-Nederland. In de vorm van een PubQuiz gaan bezoekers in teams de Quiz-Strijd met elkaar aan. Aanmelden via: https://ocmn-conferentie-6-september-2019.eventbrite.nl

Wie weet het meeste van deelnemende bedrijven waarover vragen gesteld gaan worden? Wie kent de verrassende details van de ondernemers achter het bedrijf?  De opzet van de quiz is zo dat je op verrassende wijze kennismaakt met "de mens en de beweegredenen achter zijn bedrijf".

Voorafgaand aan meerdere vragenrondes, presenteert een bedrijfseigenaar zich in met een pitch. Vervolgens worden er vijf vragen over het bedrijf gesteld. De multiple-choice antwoorden zullen van hilarisch tot heel boeiend zijn.

"Een hele goede manier om vlot tot zakelijke relaties te komen" was de conclusie van de PubQuiz-deelnemers in 2018. In een hele korte tijd leer je de ondernemers aan jouw tafel en de deelnemende bedrijfseigenaren op inspirerende wijze kennen.

Programma:

Vrijdag 6 september 2019

08:45 uur Inloop
09.30 start PubQuiz
09.30 - 11.00 uur Ronde 1
11.00 - 11.30 uur pauze
11.30 - 12.30 uur Ronde 2
12.30 - 13.00 uur Prijsuitreiking einde Pubquiz
13:00 - 14:00 uur napraten, netwerken

De locatie is in de Sydney Zaal van DownUnder, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

Aanmelden kan via Eventbrite. Ben je nog niet bekend met OCMN? Dan is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met de ondernemers. Ben je OCMN Cardhouder of heb je een VIP uitnodiging, dan kan je je op Eventbrite aanmelden voor het bijpassende gratis ticket.

Zie: https://ocmn-conferentie-6-september-2019.eventbrite.nl


 

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners