cover ocmn oc q magazine november - Peter van DeutekomDe november editie van het OC-Q Magazine is ingedeeld op basis van de aandachtsgebieden van OCMN te weten:

 1. Personal Branding 
 2. Financiën
 3. Vitaal Ondernemen
 4. Mobiliteit

Voorafgegaan door het voorwoord en agenda, vol met artikelen voor en door ondernemers en afgesloten met interessante advertenties en aankondigingen.

Deze vaste indeling vind je ook terug in de OCMN Social Lounge als thema-tafels. Daarover lees je meer in OC-Q

Het Magazine lees je hier...    
of copy / paste [ https://heyzine.com/flip-book/0e08872fbe.html ]

Veel leesplezier, 

cover ocmn oc q magazine november 2021 - 6th OCMN State of the UnionThema editie: 6th OCMN State of the Union
Met daarin de visie van het OCMN Management over het komende netwerkjaar voor ondernemers en zelfstandig vakspecialisten.

 • Visie 2022
 • Waar we staan
 • Waar we voor gaan
 • Hoe we dat doen
 • Video presentatie

Dit is een bijzondere uitgave. De eerste OC-Q Magazine editie op de 1e vrijdag van de maand november. Jaarlijks is dat de dag waarop de OCMN State of the Union gehouden wordt, zie: https://heyzine.com/flip-book/9f6f46ce7e.html#page/1

Dit jaar is de presentatie geheel digitaal gedaan in de Social Lounge. Deze presentatie is geheel gemaakt op basis van artificiele intelligentie. De reden daarvoor is de volgende stap van OCMN naar verregaande integratie van on- en offline. De stap naar een virtuele wereld waarin ondernemers en zelfstandig vakspecialisten nog makkelijke contacten kunnen leggen, relaties onderhouden en zaken doen! 

 

cover ocmn oc q magazine oktober 2021 - Mirian HendriksDe oktober editie van het OC-Q Magazine is ingedeeld op basis van de aandachtsgebieden van OCMN te weten:

 1. Personal Branding 
 2. Financiën
 3. Vitaal Ondernemen
 4. Mobiliteit

Voorafgegaan door het voorwoord en agenda, en afgesloten met interessante advertenties en aankondigingen.

Deze vaste indeling vind je ook terug in de OCMN Social Lounge als thema-tafels. Daarover lees je meer in OC-Q

Veel leesplezier, de link naar het magazine is hier...

cover ocmn oc q magazine september 2021 thema vitaal ondernemen - Cover foto Claudia VestersThema editie Vitaal Ondernemen - ruim 50 pagina's over vitaliteit en 30 pagina's over ondernemen in het algemeen Zie: https://lnkd.in/ddRq7CWu

Iedere 15de van de maand komt het online OC-Q magazine van OCMN uit. Hierin vind je relevante informatie voor en over ondernemers uit het OCMN netwerk.  
Deze editie staat in het teken van de Nationale Vitaliteitsweek. Lees over Vitaal Ondernemen en hoe ondernemers binnen en buiten het OCMN netwerk hier mee omgaan.

In het tweede deel staan de maandelijks terugkerende columnisten: Mirian fotografeert, Winstlekkage, CPB | Economische beleidsanalyse. En maak kennis met een aantal verassende ondernemers.

#management #vitaal #ondernemen #ocmn

Op 15 september 2021 om 00:01 uur komt de OC-Q September editie online. Het wordt een speciale uitgave ofwel Thema-eidite vanuit het OCMN aandachtsgebied Vitaal Ondernemen.

Dit in aanloop naar de Nationale Vitaliteitsweek die jaariljks in de laatste week van september gehouden wordt. Dit keer online van maandag 20 tot en met vrijdag 26 september.

Vanuit OCMN zullen diverse specialisten in OC-Q het podium nemen om hun visie, missie en expertise op het gebied van vitaliteit in beeld te brengen. Het wordt een extra "dikke" uitgave want naast het hoofdthema Vitaal Ondernemen is er ook aandacht voor andere onderwerpen die ons als ondernemers bezighouden.

Volg de OCMN LinkedIn Company page voor actuele informatie en activiteiten: https://www.linkedin.com/company/ocmn