OCMN Backoffice Support & secretariële ondersteuning

backoffice

OCMN Backoffice Support of secretariële ondersteuning

OCMN Backoffice Support ondersteunt ondernemers die meer ruime willen voor groei, en daardoor alle randzaken van de bedrijfsvoering wensen uit te besteden aan professionals op het gebied van secretariële ondersteuning en HR management.

Denk bij Backoffice support aan bulk-werk zoals het beheren van je CRM, je database, visitekaartjes en contactgegevens invoeren, het nabellen van leads, het redigeren van teksten of het opstellen van nieuwsbrieven. Geroutineerde OCMN medewerkers ondersteunen je graag en deskundig, tegen een aantrekkelijk tarief en gunstige voorwaarden.

HR Management

De OCMN HR Manager zorgt doorlopend voor personele bezetting waarbij de loonkosten laag kunnen blijven. Dit lukt door de inzet van herintreders en medewerkers op basis van onze status als Erkend Leerbedrijf.

OCMN Backoffice Support staat onder leiding van de OCMN Main Secretary, drs Nanette de Koning.

Voor meer informatie of het uitbesteden van werk mail: info@ocmn.nl

het team

Met de OCMN privilegekaart benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Als kaarthouder ben je geen lidmaatschap aangegaan, maar met deze voordeelkaart, kun jij laten zien dat je verbonden bent met onze organisatie en ons netwerk een warm hart toedraagt.

Welke voordelen levert een OCMN privilegekaart?

  • Een persoonlijke OCMN privilegekaart kun je gebruiken als naambadge tijdens de netwerkconferenties
  • Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geïnformeerd wordt.
  • Je profiteert van voordeeltarieven bij speciale kaarthouders-events
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van partners
  • Altijd vrij toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten
  • Een gratis Utrechtse Euro account (Je hoeft geen jaarlijkse contributie van U€ 50 te betalen zolang je kaarthouder bent)
  • Je krijgt toegang tot extra promotiemogelijkheden.
  • Je kunt gebruik maken van de voordeeltarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office of secretariële ondersteuning, Huisjurist en Webdesign en Webcare (waaronder content management, content creation en sales)
  • Je onderscheid jezelf van andere deelnemers. De privilegekaart is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden bent met het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected".

Wat kost de privilegekaart?

Het tarief voor de privilegekaart is € 125 per jaar, exclusief btw, dat neerkomt op afgerond een tientje per bijeenkomst. Je kunt het enerzijds zien als een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van de OCMN netwerkconferenties mogelijk maakt en anderzijds als een bonuskaart voor de hierboven genoemde extra voordelen.

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel? 
Word dan snel OCMN privilegekaarthouder! Klik op de button onderaan deze pagina.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder