OCMN Backoffice

backoffice

Ontdek de kracht en voordelen van OCMN Backoffice Support

Zit je in de tussenfase van “te druk om zelf te doen, te duur of te riskant om zelf personeel aan te trekken”? Dan kan je op voordelige basis het werk uitbesteden aan OCMN Backoffice Support.

Denk hierbij aan het bulk-werk zoals het beheren van je database, kaartjes en contactgegevens invoeren, het nabellen van leads, het redigeren van teksten. Al dat soort werk waar jij kostbare tijd mee verspilt als je het zelf zit te doen maar geroutineerde OCMN medewerkers zo mee klaar zijn.

Vanuit de OCMN organanisatie kunnen we werk voor jou voordelig verzorgen. Als organisatie doen we dit werk sowieso al voor onszelf. Daardoor hebben we de routine al opgebouwd.

De OCMN HR Manager zorgt doorlopend voor personele bezetting waarbij we de loonkosten laag kunnen houden. Dit lukt door de inzet van herintreders en medewerkers op basis van onze status als Erkend Leerbedrijf.

OCMN Backoffice Support staat onder leiding van de OCMN Main Secretary, drs Nanette de Koning.

Voor meer informatie of het uitbesteden van werk mail: info@ocmn.nl

het team

Met de OCMN Card benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden. Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geinformeerd wordt. Je kunt gebruik maken van de voordeel-tarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office, Huisjurist en Webcare (waaronder content management, content creation en guided selling lead generation)

De OCMN Card is geen lidmaatschap, Het is een privilage- en voordeelcard waarmee jij kunt laten zien dat je connected bent met OCMN.

Met de OCMN Card onderscheid je jezelf ook van andere deelnemers. De card is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden te zijn aan het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected". Het tarief voor de Card is met € 125 per jaar afgerond een tientje per bijeenkomst. Dat is eigenlijk meer een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van het OCMN netwerk mogelijk maakt. 

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel?  Wordt dan snel OCMN cardhouder!

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word cardhouder