OCMN Design Studio

OCMN Design Studio

Je wilt op een professionele manier communiceren met je klanten. Hoe pak je dit aan? Je weet dat het hebben van een eigen logo belangrijk is en dat het professioneel overkomt, als deze ook op je briefpapier staat.
Al snel kom je erachter dat het hier niet bij blijft. Er moeten ook flyers komen en vergeet de banners voor social media niet.
Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten en dat er één lijn in alle uitingen zit? Daarvoor biedt OCMN Design Studio dé uitkomst. 

Heb jij al nagedacht over de identiteit van jouw bedrijf?

Het is belangrijk dat de identiteit van jouw bedrijf goed en consistent wordt uitgedragen, off- én online.
Wij gaan graag in gesprek met jou om te kijken wat jouw identiteit is en hoe we deze het beste kunnen visualiseren. Dit begint vaak bij het logo en die lijn trekken we door naar de rest van de huisstijl. We dragen er zorg voor dat jij helemaal achter jouw huisstijl staat. Zodat jij met trots je logo, briefpapier of visitekaartje overhandigt aan jouw leads en klanten. Dit draagt immers bij aan een optimale klantervaring, waar jij de vruchten van zult plukken.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen maar logo’s, briefpapier en visitekaartjes. De OCMN Design Studio werkt dagelijks aan allerlei projecten voor haar netwerk. Denk flyers, posters, boeken, banners, (powerpoint) presentaties en zelfs een krant of magazine! Kom gezellig een bakje koffie bij ons drinken om de mogelijkheden te bespreken! De teller gaat heus niet direct lopen 😉 

Stuur een mail naar info@ocmn.nl

het team

Jasper Nijssen
Creative Director

Ilse Radstaat
DTP specialist

Met de OCMN privilegekaart benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Als kaarthouder ben je geen lidmaatschap aangegaan, maar met deze voordeelkaart, kun jij laten zien dat je verbonden bent met onze organisatie en ons netwerk een warm hart toedraagt.

Welke voordelen levert een OCMN privilegekaart?

  • Een persoonlijke OCMN privilegekaart kun je gebruiken als naambadge tijdens de netwerkconferenties
  • Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geïnformeerd wordt.
  • Je profiteert van voordeeltarieven bij speciale kaarthouders-events
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van partners
  • Altijd vrij toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten
  • Een gratis Utrechtse Euro account (Je hoeft geen jaarlijkse contributie van U€ 50 te betalen zolang je kaarthouder bent)
  • Je krijgt toegang tot extra promotiemogelijkheden.
  • Je kunt gebruik maken van de voordeeltarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office of secretariële ondersteuning, Huisjurist en Webdesign en Webcare (waaronder content management, content creation en sales)
  • Je onderscheid jezelf van andere deelnemers. De privilegekaart is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden bent met het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected".

Wat kost de privilegekaart?

Het tarief voor de privilegekaart is € 125 per jaar, exclusief btw, dat neerkomt op afgerond een tientje per bijeenkomst. Je kunt het enerzijds zien als een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van de OCMN netwerkconferenties mogelijk maakt en anderzijds als een bonuskaart voor de hierboven genoemde extra voordelen.

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel? 
Word dan snel OCMN privilegekaarthouder! Klik op de button onderaan deze pagina.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder