OCMN Design Studio

Je wilt op een professionele manier communiceren met je klanten. Hoe pak je dit aan? Je weet dat het hebben van een eigen logo belangrijk is en dat het professioneel overkomt als deze ook op je briefpapier staat. Dus daar begin je mee. Al snel kom je erachter dat het hier niet bij blijft. Er moeten ook flyers komen en vergeet de banners voor social media niet. Hoe zorg je ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten en dat er één lijn in alle uitingen zit? Daarvoor biedt OCMN met de Design Studio de uitkomst. 

Samen zorgen we ervoor dat jij de identiteit van jouw bedrijf goed en consistent kan uitdragen. Dat doen we door eerst in gesprek te gaan om te kijken wat jouw identiteit is en hoe we deze het beste kunnen visualiseren. Dit begint vaak bij het logo en die lijn trekken we door naar de rest van de huisstijl. We dragen er zorg voor dat jij helemaal achter jouw huisstijl staat. Zodat jij met trots je logo, briefpapier of visitekaartje overhandigt aan jouw leads en klanten. Dit draagt bij aan een optimale klantervaring. Zodat het een plezier wordt om zaken met jou te doen.

Uiteraard verzorgen wij meer dan alleen maar logo’s, briefpapieren en visitekaartjes. De Design Studio werkt dagelijks aan allerlei projecten voor haar netwerk. Denk flyers, posters, boeken, banners, (powerpoint) presentaties en zelfs een krant! Kom gezellig een bakje koffie bij ons drinken en we kijken graaig met je mee. De teller gaat heus niet direct lopen 😉 

het team

Jasper Nijssen
Creative Director

Ilse Radstaat
DTP specialist

Met de OCMN Card benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden. Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geinformeerd wordt. Je kunt gebruik maken van de voordeel-tarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office, Huisjurist en Webcare (waaronder content management, content creation en guided selling lead generation)

De OCMN Card is geen lidmaatschap, Het is een privilage- en voordeelcard waarmee jij kunt laten zien dat je connected bent met OCMN.

Met de OCMN Card onderscheid je jezelf ook van andere deelnemers. De card is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden te zijn aan het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected". Het tarief voor de Card is met € 125 per jaar afgerond een tientje per bijeenkomst. Dat is eigenlijk meer een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van het OCMN netwerk mogelijk maakt. 

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel?  Wordt dan snel OCMN cardhouder!

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word cardhouder