OCMN Events

Organisatie van events

Een succesvol evenement is een beleving die indruk achterlaat.
Of het nu het jaarlijkse relatie-event is, het jubileumevent, een personeelsbijeenkomst, een symposium, een productpresentatie of productlancering, het medewerkersfeest, de opening van het nieuwe hoofdkantoor, een inhoudelijk congres of de kick-off van de nieuwe strategie is, het zijn allemaal hoogtepunten waar veel mensen verwachtingsvol naar uitkijken.
Bij de organisatie van een evenement komt veel kijken: marketing, affiches, aankondigingen, uitnodigingen, reserveringen, kaartenverkoop, parkeergelegenheid, garderobe, beveiliging, toiletten, catering, muziek, vermaak, geluidsinstallatie etc..
Als het moment daar is, mag het niet mis gaan.
OCMN Events gelooft in een campagne-matige aanpak, of het nou een éénmalig event of een reeks van evenementen betreft, die impact hebben op de bezoeker.

Eventmarketing en communicatie

OCMN Events heeft de visie dat een evenement moet voortkomen uit het hart of de fundering van het bedrijf. Een locatie huren, een muziekband inhuren en bier en bitterballen serveren kan iedereen. Om impact te genereren is er meer nodig. Het is belangrijk dat het live moment een onderdeel wordt van een marketing en communicatiecampagne. Bij een campagne worden meerdere, vaak al bestaande, live ontmoetingen met elkaar verbonden door middel van een overkoepelend concept. Er wordt binnen het bedrijf naar de bedrijfsdoelstellingen en de marketing- en communicatiedoelstellingen gekeken om zo het evenement onderdeel te laten worden van een grotere strategische boodschap.

OCMN Events organiseert op professionele wijze haar eigen evenementen en zakelijke events voor haar netwerk, met een constructieve campagne-matige aanpak.

Denk hierbij aan de maandelijkse OCMN netwerkconferenties, de vitaliteitsevenementen, de walk & talk events etcetera. Onze eventorganisatie is gespecialiseerd in zakelijke evenementen en is deskundig gebleken in de uitvoering van een waardevol event, waar gasten op plezierige wijze op terugkijken. Kom gezellig een kop koffie bij ons drinken en dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen!

Mail naar info@ocmn.nl

Met de OCMN privilegekaart benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Als kaarthouder ben je geen lidmaatschap aangegaan, maar met deze voordeelkaart, kun jij laten zien dat je verbonden bent met onze organisatie en ons netwerk een warm hart toedraagt.

Welke voordelen levert een OCMN privilegekaart?

  • Een persoonlijke OCMN privilegekaart kun je gebruiken als naambadge tijdens de netwerkconferenties
  • Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geïnformeerd wordt.
  • Je profiteert van voordeeltarieven bij speciale kaarthouders-events
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van partners
  • Altijd vrij toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten
  • Een gratis Utrechtse Euro account (Je hoeft geen jaarlijkse contributie van U€ 50 te betalen zolang je kaarthouder bent)
  • Je krijgt toegang tot extra promotiemogelijkheden.
  • Je kunt gebruik maken van de voordeeltarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office of secretariële ondersteuning, Huisjurist en Webdesign en Webcare (waaronder content management, content creation en sales)
  • Je onderscheid jezelf van andere deelnemers. De privilegekaart is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden bent met het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected".

Wat kost de privilegekaart?

Het tarief voor de privilegekaart is € 125 per jaar, exclusief btw, dat neerkomt op afgerond een tientje per bijeenkomst. Je kunt het enerzijds zien als een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van de OCMN netwerkconferenties mogelijk maakt en anderzijds als een bonuskaart voor de hierboven genoemde extra voordelen.

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel? 
Word dan snel OCMN privilegekaarthouder! Klik op de button onderaan deze pagina.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder