OCMN Events

Een evenement is een impactvol moment. Of het nu het jaarlijkse relatie-event is, het jubileumevent, een productlancering, het medewerkersfeest, de opening van het nieuwe hoofdkantoor, een inhoudelijk congres of de kick-off van de nieuwe strategie. Allemaal hoogtepunten waar veel mensen verwachtingsvol naar uitkijken. Als het momenten daar is moet het wel in één keer goed gaan. OCMN Events gelooft dan ook in een campagne-matige aanpak, of het nou een éénmalig event of een reeks van evenementen betreft.

OCMN Events heeft de visie dat een evenement moet voortkomen uit het hart of de fundering van het bedrijf. Een locatie huren, een band neerzetten en daar bier en bitterballen serveren kan iedereen maar de impact zal niet lang blijven hangen bij de bezoekers. Om impact te genereren is het belangrijk dat het live moment een onderdeel wordt van een marketing en communicatiecampagne. Bij een campagne worden meerdere, vaak al bestaande, live ontmoetingen met elkaar verbonden door middel van een overkoepelend concept. Er wordt binnen het bedrijf naar de bedrijfsdoelstellingen en de marketing- en communicatiedoelstellingen gekeken om zo het evenement onderdeel te laten worden van een grotere strategische boodschap.

OCMN Events werkt dagelijks aan haar eigen evenementen en evenementen voor haar netwerk. Denk hierbij aan de maandelijkse netwerkbijeenkomst, het vitaliteitsevenement, walk & talk en de andere evenementen die OCMN organiseert. Kom gezellig een kop koffie bij ons drinken en dan kijken we graag wat we voor je kunnen doen!

Met de OCMN Card benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden. Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geinformeerd wordt. Je kunt gebruik maken van de voordeel-tarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office, Huisjurist en Webcare (waaronder content management, content creation en guided selling lead generation)

De OCMN Card is geen lidmaatschap, Het is een privilage- en voordeelcard waarmee jij kunt laten zien dat je connected bent met OCMN.

Met de OCMN Card onderscheid je jezelf ook van andere deelnemers. De card is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden te zijn aan het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected". Het tarief voor de Card is met € 125 per jaar afgerond een tientje per bijeenkomst. Dat is eigenlijk meer een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van het OCMN netwerk mogelijk maakt. 

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel?  Wordt dan snel OCMN cardhouder!

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word cardhouder