OCMN ICT Support

OCMN ICT Support

Herken je dit? Precies als je je computer of laptop nodig hebt, doet deze het niet. OCMN ICT Support is deskundig in computerbeveiliging, hard- en softwareondersteuning, back-ups en vooral het werkend houden van jouw ICT systeem. Met een voordelig onderhoudscontract wordt jouw PC meerdere keren per jaar nagekeken en opgeschoond.

Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT kunnen wij niet alleen adviseren maar ook volledig ondersteunen in jouw gehele ICT-behoefte. Ons netwerk aan specialisten zorgt ervoor dat wij op vrijwel elk ICT-vlak de juiste oplossing kunnen bieden.

Loop je vast in je computernetwerk of heb je problemen met je ICT apparatuur of software?

Ons ICT team lost problemen met netwerken, ICT apparatuur en software graag op! Vanzelfsprekend ben je van harte welkom op ons kantoor maar onze ICT specialisten kunnen ook op afstand helpen via Teamviewer. Als OCMN-privilegekaarthouder profiteer je bovendien van een aantrekkelijk uurtarief.

Bij OCMN ICT Support werken we met behulp van strippenkaarten. Voor privilegekaarthouders zijn deze extra voordelig.

het team

Jeroen Kemker
Director ICT Support

Jasper Wammes
ICT Support

Met de OCMN privilegekaart benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Als kaarthouder ben je geen lidmaatschap aangegaan, maar met deze voordeelkaart, kun jij laten zien dat je verbonden bent met onze organisatie en ons netwerk een warm hart toedraagt.

Welke voordelen levert een OCMN privilegekaart?

  • Een persoonlijke OCMN privilegekaart kun je gebruiken als naambadge tijdens de netwerkconferenties
  • Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geïnformeerd wordt.
  • Je profiteert van voordeeltarieven bij speciale kaarthouders-events
  • Je ontvangt speciale aanbiedingen van partners
  • Altijd vrij toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten
  • Een gratis Utrechtse Euro account (Je hoeft geen jaarlijkse contributie van U€ 50 te betalen zolang je kaarthouder bent)
  • Je krijgt toegang tot extra promotiemogelijkheden.
  • Je kunt gebruik maken van de voordeeltarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office of secretariële ondersteuning, Huisjurist en Webdesign en Webcare (waaronder content management, content creation en sales)
  • Je onderscheid jezelf van andere deelnemers. De privilegekaart is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden bent met het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected".

Wat kost de privilegekaart?

Het tarief voor de privilegekaart is € 125 per jaar, exclusief btw, dat neerkomt op afgerond een tientje per bijeenkomst. Je kunt het enerzijds zien als een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van de OCMN netwerkconferenties mogelijk maakt en anderzijds als een bonuskaart voor de hierboven genoemde extra voordelen.

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel? 
Word dan snel OCMN privilegekaarthouder! Klik op de button onderaan deze pagina.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder