OCMN ICT Support

Kent u dat? Precies als u uw computer nodig heeft, doet hij het niet. En dan te bedenken dat dit mogelijk voorkomen had kunnen worden met OCMN ICT Support. Wij kunnen u helpen uw PC of Mac te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf. Indien er ondersteuning nodig is, staan wij uiteraard voor u klaar.

Met ruim 25 jaar ervaring in de ICT kunnen wij u niet alleen adviseren maar ook volledig ondersteunen in uw gehele ICT-behoefte. Ons netwerk aan specialisten zorgt ervoor dat wij op vrijwel elk ICT-vlak de juiste oplossing kunnen bieden.

Als OCMN-cardhouder profiteert u tenslotte van een aantrekkelijk uurtarief en rekent u bovendien al vanaf één strip af, indien u bij ons op kantoor komt of als wij u op afstand via Teamviewer kunnen helpen.

OCMN ICT Support helpt u onder andere met uw computerbeveiliging, ondersteuning, back-ups en vooral het werkend houden van uw systeem.

Wist u dat u met een voordelig onderhoudscontract uw PC meerdere keren per jaar kunt laten nakijken en opschonen?

Bij ICT Support werken we met behulp van strippenkaarten, waardoor je alleen bestaald wat je gebruikt. Voor Cardhouders zijn deze extra voordelig. De prijzen hiervan vind je onderaan de pagina.

het team

Jeroen Kemker
Director ICT Support

Jasper Wammes
ICT Support

Met de OCMN Card benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden. Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geinformeerd wordt. Je kunt gebruik maken van de voordeel-tarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office, Huisjurist en Webcare (waaronder content management, content creation en guided selling lead generation)

De OCMN Card is geen lidmaatschap, Het is een privilage- en voordeelcard waarmee jij kunt laten zien dat je connected bent met OCMN.

Met de OCMN Card onderscheid je jezelf ook van andere deelnemers. De card is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden te zijn aan het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected". Het tarief voor de Card is met € 125 per jaar afgerond een tientje per bijeenkomst. Dat is eigenlijk meer een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van het OCMN netwerk mogelijk maakt. 

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel?  Wordt dan snel OCMN cardhouder!

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word cardhouder