OCMN Webcare

Het houdt niet op! Ook voor webcarediensten kun je tegenwoordig bij OCMN terecht! Wij beheren inmiddels chatfuncties voor meerdere websites! Wil je ook een chatfunctie op je website waardoor jouw (potentiële) klanten te woord worden gestaan als jij niet bereikbaar bent? Wij de lead voor jou binnen kunnen halen? Het bewijs is inmiddels geleverd. Tevreden (nieuwe) klanten! Neem vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@OCMN.nl. Wij ontzorgen je graag.

het team

Marco D. Leguijt
Senior Web Developer

Met de OCMN Card benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden. Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geinformeerd wordt. Je kunt gebruik maken van de voordeel-tarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office, Huisjurist en Webcare (waaronder content management, content creation en guided selling lead generation)

De OCMN Card is geen lidmaatschap, Het is een privilage- en voordeelcard waarmee jij kunt laten zien dat je connected bent met OCMN.

Met de OCMN Card onderscheid je jezelf ook van andere deelnemers. De card is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden te zijn aan het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected". Het tarief voor de Card is met € 125 per jaar afgerond een tientje per bijeenkomst. Dat is eigenlijk meer een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van het OCMN netwerk mogelijk maakt. 

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel?  Wordt dan snel OCMN cardhouder!

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word cardhouder