ocmn-card

Personal branding

Aandachtsgebied: Personal branding en Personal Styling

  • Ben jij die ambitieuze ondernemer of manager die meer impact wil hebben op je omgeving?
  • Wil je meer zelfbewustzijn en daarmee uitstralen wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt?
  • Heb je genoeg zelfvertrouwen?

Weet je dat jouw uitstraling een gevolg is van wie je bent en dat dit van invloed is op de interactie met anderen en daarmee ook op wat jij bereikt in je ondernemersschap?

Wanneer jij jouw grootste talenten benadrukt, middels een uitgebalanceerde Personal Branding & Styling kun jij uitstralen wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt.

Wanneer jij je uniek en onderscheidend kleedt en je expertise weet uit te dragen, komt ook jouw boodschap helder en krachtig over.

Een goede Personal Branding vindt haar kracht in de bewustwording van de stijl die de eigenschap heeft jouw boodschap te versterken en jou een krachtige professionele uitstraling geeft. Door die sterke profilering trek je klanten aan die beter bij jou passen en heb je meer zakelijk succes.

Het internet wordt vaak gebruikt voor het zoeken naar informatie over producten, maar zeker ook voor het zoeken naar informatie over personen!

Er is veel informatie over personen op het internet te vinden. Mede hierdoor groeit personal branding via internet. Het is aantrekkelijk voor je ‘free publicity’ om snel gevonden te worden op internet door de juiste personen voor het uitbreiden van jouw opdrachtenportefeuille.

Wanneer online publiek zoekt naar jou op internet, omdat je een bepaalde expertise, kennis of dienst aanbiedt, is het aankoopproces niet anders dan wanneer zij op zoek zijn naar producten. Een goede online Personal Branding is daarmee direct waardevol!

Wees alert op jouw online reputatie ofwel jouw digitale merk.

Wil jij ontsnappen aan het imago van 13 in een dozijn?
Op sociale netwerken zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn, (persoonlijke) websites, boekcovers en blogpagina’s kun je informatie vinden over gebruikers. Een bio (= een afkorting van biografie, waarin je jezelf voorstelt) representeert wie je bent en wat jou onderscheidt van anderen. Maar juist door die ontelbare hoeveelheid profielteksten is het lastig om eruit te springen.
Met een kleine analyse (zoek op je gewenste biografie in Google!) en een forse dosis creativiteit, kun jij het verschil maken!

Lees hier meer over online branding…

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder