Personal branding

Aandachtsgebied: Personal branding en Personal Styling

 • Ben jij die ambitieuze ondernemer of manager die meer impact wil hebben op je omgeving?
 • Wil je meer zelfbewustzijn en daarmee uitstralen wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt?
 • Heb je genoeg zelfvertrouwen?


Weet je dat jouw uitstraling een gevolg is van wie je bent en dat dit van invloed is op de interactie met anderen en daarmee ook op wat jij bereikt in je ondernemersschap?

Wanneer jij jouw grootste talenten benadrukt, middels een uitgebalanceerde styling kun jij uitstralen wie je bent, wat je wilt en wat je te bieden hebt.

Imago styliste Lisette Goes van ColourBusiness helpt ondernemers met een passend kleur-, stijl- en make-up advies aan een geweldige persoonlijke presentatie! Je leert je uniek en onderscheidend te kleden en je expertise uit te dragen zodat je boodschap helder en krachtig overkomt.
Je ontdekt hoe je jouw persoonlijkheid en kwaliteiten van binnenuit vertaalt naar de buitenkant: naar wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken.

Je wordt bewust van de stijl die de kracht heeft om jouw boodschap te versterken en jou een krachtige professionele uitstraling geeft. Door die sterke profilering trek je klanten aan die beter bij jou passen en heb je meer zakelijk succes.

Maak vandaag nog een afspraak met Lisette Goes:

06-12591727 of  Stuur een mail

het team

Met de OCMN privilegekaart benut je optimaal de voordelen van het OCMN netwerk. Als kaarthouder ben je geen lidmaatschap aangegaan, maar met deze voordeelkaart, kun jij laten zien dat je verbonden bent met onze organisatie en ons netwerk een warm hart toedraagt.

Welke voordelen levert een OCMN privilegekaart?

 • Een persoonlijke OCMN privilegekaart kun je gebruiken als naambadge tijdens de netwerkconferenties
 • Je hebt voorrang op speciale events waar je ook als eerste over geïnformeerd wordt.
 • Je profiteert van voordeeltarieven bij speciale kaarthouders-events
 • Je ontvangt speciale aanbiedingen van partners
 • Altijd vrij toegang tot de maandelijkse bijeenkomsten
 • Een gratis Utrechtse Euro account (Je hoeft geen jaarlijkse contributie van U€ 50 te betalen zolang je kaarthouder bent)
 • Je krijgt toegang tot extra promotie mogelijkheden.
 • Je kunt gebruik maken van de voordeeltarieven van de OCMN huislabels: ICT Support, Design Studio, Back-Office of secretariële ondersteuning, Huisjurist en Webdesign en Webcare (waaronder content management, content creation en sales)
 • Je onderscheid jezelf van andere deelnemers. De privilegekaart is jouw badge en daarmee laat je zien dat je verbonden bent met het OCMN netwerk ofwel "Proud to be Connected".

Wat kost de OCMN privilegekaart?

Het tarief voor de privilegekaart is € 125 per jaar, exclusief btw, dat neerkomt op afgerond een tientje per bijeenkomst. Je kunt het enerzijds zien als een symbolisch bedrag waarmee je de organisatie van de OCMN netwerkconferenties mogelijk maakt en anderzijds als een bonuskaart voor de hierboven genoemde extra voordelen.

Interesse? Wil je erbij horen? Wil je extra voordeel? 
Word dan snel OCMN privilegekaarthouder! Klik op de button onderaan deze pagina.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder