Peter de Wever

Peter de Wever is gestart bij KPMG en is sinds 1992 Register Accountant. Hij heeft daarna een periode van 5 jaar gewerkt als Finance Director van een handelsonderneming. Sinds 1997 is Peter actief als Interim Manager.

In de, inmiddels 22 jarige, periode als Interim Manager is hij actief geweest in vele rollen in veel verschillende branches. Door deze verscheidenheid is een brede ervaring opgebouwd waardoor Peter situaties vanuit verschillende gezichtspunten kan benaderen.

Ook de locatie van de werkzaamheden is zeer wisselend geweest. Voor KPMG is 3 jaar in Curacao gewerkt en voor Philips 1,5 jaar in Portugal. En uiteraard is veel gereisd in alle Europese landen.

Van jongs af aan is Peter sportief actief geweest. Inmiddels worden voetbal en tennis passief beoefend. Golfen is nog een grote passie van hem. Zowel competitief als relaxed met vrouw en/of zoon.

Zijn uitgangspunt is dat de ondernemer de branche-kennis al bezit. De Raad van Advies moet daar vooral naar luisteren en samen met de ondernemer alle kanten van een vraagstuk bekijken en beoordelen. De ondernemer dus ondersteunen…..

De ondernemer staat te allen tijde aan het roer en maakt de beslissingen. Met het advies kan de ondernemer zijn of haar voordeel doen om de juiste keuzes te maken.

Interesse in de laatste aanbieding? Of wil je extra voordeel?
Onderneem nu actie!

word privilegekaarthouder