Wegens het geweldige succes van onze eerste PubQuiz, organiseren we op 6 september a.s.de tweede editie. Op veler verzoek ditmaal met vragen die ons ondernemers bezighouden en zo wordt het naast een leuke ook een zeer insprirerende meeting. Onderstaande bedrijven hebben vragen opgesteld waarvoor door teams (per tafel) een meerkeuze antwoord gekozen moet worden. Per tafel zijn er leuke prijzen te winnen in verschillende categorieën. Dus wil je eens heel actief netwerken, je laten prikkelen en over deze uitdagende vragen met andere deelnemers in discussie gaan? Meld je dan vandaag nog aan, want het aantal deelnemers is beperkt om voldoende interactie te houden.

Aanmelden kan via Eventbrite. Ben je nog niet bekend met OCMN? Dan is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met de ondernemers. Ben je OCMN Cardhouder of heb je een VIP uitnodiging, dan kan je je op Eventbrite aanmelden voor het bijpassende gratis ticket.

Aanmelden via: https://ocmn-conferentie-6-september-2019.eventbrite.nl

Programma: Vrijdag 6 september 2019

08:45 uur Inloop
09.30 start PubQuiz
09.30 - 11.00 uur Ronde 1
11.00 - 11.30 uur pauze
11.30 - 12.30 uur Ronde 2
12.30 - 13.00 uur Prijsuiteiking einde Pubquiz
13:00 - 14:00 uur napraten, netwerken

De locatie is in de Sydney Zaal van DownUnder, Ravensewetering 1, 3439 ZZ Nieuwegein

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief