Inez van den Brink - Saving Support

logo Saving Support

 

 

Inez van den Brink

Mijn naam is Inez van den Brink. Na 33 jaar bij KPN te hebben gewerkt waarvan 8 jaar als accountmanager in het MKB segment heb ik mij na een reorganisatie (waarbij alle MKB klanten aan derden zijn overgedragen) aangesloten bij Saving Support.

Saving Support is een inkooporganisatie voor telecom en energiediensten en is opgericht in 2011. Inmiddels bestaat de inkoopgroep ruim vijf jaar en participeren ruim tweehonderd inkoopleden. Inkoopleden profiteren van collectieve prijzen met individuele service. Dit maakt Saving Support naast inkooporganisatie een succesvolle serviceorganisatie De scherpste prijs en optimale inkoopcondities zijn vanzelfsprekend.

Offertes zijn vaak onduidelijk voor ondernemers en kost veel tijd om uit te zoeken en te vergelijken. Wij doen dit dagelijks en weten zo de beste deals te sluiten. Om het maximale inkoopresultaat te behalen en te behouden is een constante link met de telecom-energiemarkt essentieel. Saving Support beschikt over een unieke combinatie van actuele marktkennis, expertise, inkoopkanalen en uiteraard het inkoopvolume. Dit zijn de cruciale ingrediënten voor de beste deals. We onderhandelen namens èn samen met de ondernemer. Wij zijn daarom geen verkopers maar professionele inkopers voor tal van organisaties.

De factuur relatie is rechtstreeks met de telecom en energie partijen. Wij bewaken inkoopcondities, realiseren tussentijdse kostenbesparingen en leveren support op ieder gewenst moment. Juist dit is waar andere inkoopcollectieven stoppen.   
Het is een totale ontzorging waarbij we het volledige beheer uit handen nemen en waardoor klanten volledig worden ontzien.

Bijvoorbeeld:

  • MKB bedrijven die op de vaste telefonie 20% besparen.
  • Mobiele abonnementen analyseren en bijstellen op maat aan de hand van de factuur of integreren in totaal oplossing over IP.
  • Energie inkoop op het juiste moment en gebruik makend van het volume.

Ik kom graag op bezoek om hier meer over te vertellen en nader kennis te maken....

Inez van den Brink
+31 6 10505008
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.savingsupport.nl

 https://nl.linkedin.com/in/inezvandenbrink

Bedrijfsbanners