Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Zakelijk netwerk voor jou als ondernemer of zelfstandig vakspecialist

Vakspecialisten

samen staan we sterk

Vakspecialisten

Leuk nieuws, unieke laatste kans.
Bij de laatste kantoor-inventarisatie hebben wij nog een doos met 5 originele, nieuwe exemplaren van Het Netwerkersboek! gevonden.
Inmiddels is dit boek een uniek collectorsitem geworden. Dus wil je in het bezit komen van één van deze unieke, laatste exemplaren? Dan heb je nu de allerlaatste kans en kan je jouw bestelling hier opgeven en via iDeal betalen.
Het boek wordt je direct per PostNL toegezonden.

Vakspecialisten zijn belangrijke deelnemers in het OCMN netwerk. Als OCMN organisatie zijn wij bijzonder trots op de grote groep zelfstandig professionals die deel uitmaken van het netwerk. Kenmerkend voor de deelnemende vakspecialisten is de rijke ervaring, die zij als zelfstandig professional in het bedrijfsleven hebben.

Als OCMN organisatie streven wij er doorlopend naar om de expertise van deze specialisten op ieder gebied zichtbaar te maken. Dit vanuit de filosofie dat een specialist zich persoonlijk onderscheidt door zijn of haar interpretatie van de specialisatie in combinatie met zijn of haar persoonlijkheid. De perfecte specialist voor iedere ondernemer is de deskundige die "met jou" kan communiceren en het gewoonweg niet kan laten om de beste te zijn in zijn of haar vakgebied. Dat zijn de vakspecialisten die je bij OCMN treft.

Omslag Het Netwerkersboek! Peter Klink

Makkelijker en efficienter netwerken met meer en succesvoller resultaat
netwerken in de praktijk voor zelfstandig professionals en vakspecialisten

Auteurs: Peter Klink | Liesbeth Pak

De auteurs hebben ieder 12 hoofdstukken over hetzelfde onderwerp geschreven. Dit echter volledig onafhankelijk van elkaar, vanuit hun eigen, persoonlijke perspectief. Dat maakt het boek uniek en leidt tot boeiende inzichten vanuit mannelijk en vrouwelijk perspectief.

Inleiding
Hoofdstuk 1 Nog voor het evenement
Hoofdstuk 2 Binnenkomst
Hoofdstuk 3 Visitekaartjes
Hoofdstuk 4 Naambadge
Hoofdstuk 5 Omgang met anderen
Hoofdstuk 6 Lichaamstaal
Hoofdstuk 7 Luisteren en praten
Hoofdstuk 8 Jouw eigen introductie
Hoofdstuk 9 Einde van het gesprek, begin van de relatie
Hoofdstuk 10 Vervolg na een gesprek
Hoofdstuk 11 Netwerken is netWERKEN
Hoofdstuk 12 Netwerkoverstijgende connecties

  • Alle tips op een rij
  • Nawoord
  • Over de Mirada Award
  • Artikel Genieten! Netwerkers 2011

Citaat van één van de lezers:
De auteurs hebben beiden vanuit hun eigen ervaringen, inzichten en visie invulling gegeven aan de hoofdstukken. Hierdoor is een uniek boek ontstaan met twee voorkanten. Inhoudelijk is Het Netwerkersboek! een bundeling van de visie over netwerken vanuit vrouwelijk en mannelijk perspectief. Daarmee onderscheidt het boek zich met vele andere boeken over het onderwerp; netwerken.


Leuk nieuws, unieke laatste kans.
Bij de laatste kantoor-inventarisatie hebben wij nog een doos met 5 originele, nieuwe exemplaren van Het Netwerkersboek! gevonden.
Inmiddels is dit boek een uniek collectorsitem geworden. Dus wil je in het bezit komen van één van deze unieke, laatste exemplaren? Dan heb je nu de allerlaatste kans en kan je jouw bestelling hier voor slechts € 14,95 inclusief btw en verzendkosten opgeven en via iDeal betalen.
Het boek wordt je direct per PostNL toegezonden.

Het Netwerkersboek! was verkrijgbaar voor de prijs van € 24,95 maar is als fysiek boek uitverkocht. Maar je kan het hele boek Online lezen via: https://hetnetwerkersboek.nl en je wordt doorverwezen naar: https://het-netwerkersboek.thinkific.com/courses/netwerkersboek


 

Als specialist ben je een gedreven persoonlijkheid. Op jouw gebied weet je veel, misschien wel alles. Hoewel je dat nooit helemaal zeker weet, dus je blijft leren en onderzoeken. Je werkt als zelfstandige. Dat maakt dat je uiteindelijk helemaal alleen staat, want zelfs als je een relatie hebt, zal je partner je nooit helemaal begrijpen. Wel ondersteunen, liefkozen, altijd voor je klaarstaan. Maar als zelfstandig professional sta je er uiteindelijk alleen voor.

Dat maakt je soms, en als je denkt dat niet zo is, hoogstwaarschijnlijk, blind voor het verschil tussen hoe jij jezelf en een ander jou ervaart. Dat hoeft geen probleem te zijn afhankelijk van je persoonlijkheid. Maar wat als je jezelf van tijd tot tijd eens een spiegel voorhoudt? Wat zou je zien, wat zou je missen, kan je dat zelf wel oprecht en eerlijk in beeld krijgen? Zou het juiste inzicht in jezelf het zakelijk leven voor jou wel eens makkelijker kunnen maken?

Ik denk van wel, want inmiddels alweer meer dan dertig jaar ondernemerschap ontdek ik steeds weer dat het werkt. Om de zoveel jaar eens kritisch naar jezelf kijken en vervolgens weer met frisse blik vol energie en aangescherpt inzicht en bijpassend gedrag weer verder en doen waar ik goed in ben. Eén van de methodes die werkt is de Vitaliteitsscan voor persoonlijk inzicht. Een korte, heldere methode die je in een ochtendje weer op scherp zet. Voor een goede impressie is er de Quickscan Vitaliteit die je online in een paar minuten kunt doen: Als je er mee aan de slag gaat, laat mij dan even weten wat het jou heeft gebracht. 

Veel plezier toegewenst,
Peter R. Klink

Herken je dit? Precies als je je computer of laptop nodig hebt, doet deze het niet. OCMN ICT Support is deskundig in computerbeveiliging, hard- en softwareondersteuning, back-ups en vooral het werkend houden van jouw ICT systeem. Met een voordelig onderhoudscontract wordt jouw PC meerdere keren per jaar nagekeken en opgeschoond.