Ondernemers Conferenties Midden-Nederland

Jouw zakelijke netwerk van ondernemers en zelfstandig vakspecialisten

Vakspecialisten

samen staan we sterk

Vakspecialisten

Vakspecialisten zijn belangrijke deelnemers in het OCMN netwerk. Als OCMN organisatie zijn wij bijzonder trots op de grote groep zelfstandig professionals die deel uitmaken van het netwerk. Kenmerkend voor de deelnemende vakspecialisten is de rijke ervaring, die zij als zelfstandig professional in het bedrijfsleven hebben.

Als OCMN organisatie streven wij er doorlopend naar om de expertise van deze specialisten op ieder gebied zichtbaar te maken. Dit vanuit de filosofie dat een specialist zich persoonlijk onderscheidt door zijn of haar interpretatie van de specialisatie in combinatie met zijn of haar persoonlijkheid. De perfecte specialist voor iedere ondernemer is de deskundige die "met jou" kan communiceren en het gewoonweg niet kan laten om de beste te zijn in zijn of haar vakgebied. Dat zijn de vakspecialisten die je bij OCMN treft.

Omslag Het Netwerkersboek! Peter Klink

Makkelijker en efficienter netwerken met meer en succesvoller resultaat
netwerken in de praktijk voor zelfstandig professionals en vakspecialisten

Auteurs: Peter Klink | Liesbeth Pak

De auteurs hebben ieder 12 hoofdstukken over hetzelfde onderwerp geschreven. Dit echter volledig onafhankelijk van elkaar, vanuit hun eigen, persoonlijke perspectief. Dat maakt het boek uniek en leidt tot boeiende inzichten vanuit mannelijk en vrouwelijk perspectief.

Inleiding
Hoofdstuk 1 Nog voor het evenement
Hoofdstuk 2 Binnenkomst
Hoofdstuk 3 Visitekaartjes
Hoofdstuk 4 Naambadge
Hoofdstuk 5 Omgang met anderen
Hoofdstuk 6 Lichaamstaal
Hoofdstuk 7 Luisteren en praten
Hoofdstuk 8 Jouw eigen introductie
Hoofdstuk 9 Einde van het gesprek, begin van de relatie
Hoofdstuk 10 Vervolg na een gesprek
Hoofdstuk 11 Netwerken is netWERKEN
Hoofdstuk 12 Netwerkoverstijgende connecties

  • Alle tips op een rij
  • Nawoord
  • Over de Mirada Award
  • Artikel Genieten! Netwerkers 2011

Citaat van één van de lezers:
"De auteurs hebben beiden vanuit hun eigen ervaringen, inzichten en visie invulling gegeven aan de hoofdstukken. Hierdoor is een uniek boek ontstaan met twee voorkanten. Inhoudelijk is Het Netwerkersboek! een bundeling van de visie over netwerken vanuit vrouwelijk en mannelijk perspectief. Daarmee onderscheidt het boek zich met vele andere boeken over het onderwerp; netwerken."

 

Leuk nieuws, unieke laatste kans.
Bij de laatste kantoor-inventarisatie hebben wij nog een doos met 5 originele, nieuwe exemplaren van Het Netwerkersboek! gevonden.
Inmiddels is dit boek een uniek collectorsitem geworden. Dus wil je in het bezit komen van één van deze unieke, laatste exemplaren? Dan heb je nu de allerlaatste kans en kan je jouw bestelling hier opgeven en via iDeal betalen.
Het boek wordt je direct per PostNL toegezonden.

Het Netwerkersboek! was verkrijgbaar voor de prijs van € 24,95 maar is als fysiek boek uitverkocht. Maar je kan het hele boek Online lezen via: netwerkersboek.nl en je wordt doorverwezen naar: https://het-netwerkersboek.thinkific.com/courses/netwerkersboek