Vitaal ondernemen

En gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is een goede levenshouding voor ieder mens. En doorvertaalt naar ondernemersschap, het bedrijf, de medewerkers, directie en eigenaren, maakt dit zelfs het verschil tussen falen, middelmaat en succes.

Vanuit OCMN besteden we veel aandacht aan vitaal ondernemen. We delen kennis en inzichten maar ook heel concreet bieden we toegang tot programma's, producten en diensten van gespecialiseerde partijen.

Met deze rubriek willen we iedere ondernemer inspireren en informeren over vitaal ondernemen. En we gaan verder want vitaal ondernemen is vooral Doen! Daarom tref je hier ook een gericht programma aanbod aan van nauw bij OCMN betrokken specialisten.

InnerStance - VitaalWerktBeter® - StressAlertSystem - VitaliteitScan - Rebalance.nu - ReflActive


logo week van de werkstress 2018 Van 12 tot en met 15 november 2018 vindt de vijfde Week van de Werkstress plaats. De afgelopen jaren is veel aandacht besteed aan hoe je de symptomen van werkstress herkent en wat de gevolgen zijn van werkstress. Dit jaar ligt de focus op preventie en het vergroten van werkplezier.

Tijdens de Week van de Werkstress is een reeks aan activiteiten gepland. Iedereen wordt uitgedaagd om (weer) mee te doen aan te sluiten. Doel is dat in deze week zo veel mogelijk organisaties met hun medewerkers preventie van werkstress op de agenda zetten door plezier op de werkvloer centraal te stellen.

Lees meer via: https://www.arboportaal.nl/actueel/nieuws/2018/10/30/week-van-de-werkstress-2018


 

Boerderij de Zalm - Meet, Sleep, Rebalance

logo Boerdrij de zalmVanuit rust en ruimte zijn de mooiste ideeën ontstaan. Met genoeg plek voor creativiteit en fun zul je in dit arrangement op zoek gaan naar de sleutel tot zelfverwerkelijking.

Droom je grootste droom. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken. Ik help je graag bij die van jou. Wil je hulp om juist die stap te zetten, die je nu steeds maar niet neemt?

Wat weerhoudt je?
Hoe kun je toch dat verwezenlijken, dat je al zo lang diep in je hart wilt?
Kom voor inspiratie naar Boerderij de Zalm.

We hebben voor OCMN cardhouders een speciale aanbieding. Kom je voor het INSPIRATION arrrangement, dan krijg je 10% korting op de normale waarde. Op jouw inspiratie!

Boerderij de Zalm – INSPIRATION arrrangement een uniek aanbod op een unieke locatie...

VitaalWerktBeter® - Dé OCMN Prefered supplier Stress Alert System®

stress alert system - VitaalWerktBeterPreventie is geen curatie. U kunt daarom zelf al veel voor u werknemers betekenen. Met de stresspreventieabonnementen van Stress Alert System® biedt u uw werknemers halfjaarlijks een professioneel klankbord aan, voor zaken die hun na aan het hart liggen.

Of dat nu werk betreft of privé. Door twee keer per jaar mee te doen aan het stressonderzoek met open vragen, staan deelnemers stil bij hun gevoel en de keuzes die zij maken.

Zijn er signalen van stressontwikkeling en lopen uw medewerkers risico? Dan krijg zij automatisch een doorverwijzing voor deelname aan een training of een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Zo helpen wij uw mensen snel weer op weg en wordt erger voorkomen. En u? U hoeft daar helemaal niets voor te doen!

VitaalWerktBeter® is binnen OCMN, prefered supplier van het Stress Alert System®.

Voor meer informatie neem contact op met:
Desiree Dankers | 085-06 08 840 | 06-42145415 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer...

Hoe krachtig en vitaal is jouw personeel?

Stefan Wolfis Owner / Coach Inner Stance ® IJsselstein Als ondernemer is het vanzelfsprekend om te investeren in middelen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Nieuwe vrachtwagen, extra computers, Facebook campagne of een bedrijfsvideo. Al deze zaken zijn absoluut van belang, maar hoe zit het met jouw menselijk kapitaal? Wie is die persoon die de machines of computer bestuurt? Ieder bedrijf heeft één ding gemeen: ieder bedrijf is afhankelijk van de productiviteit van mensen.

Veel ondernemers weten dat personeel uiterst belangrijk is voor de groei van hun onderneming. Veel ondernemers weten ook dat investeren in personeel daadwerkelijk terug wordt verdiend, zowel op korte als op lange termijn.
Als je eens nadenkt over de gevolgen van personeel dat fit is, een gezonde leefstijl heeft en verantwoordelijkheid hiervoor neemt? Op welke vlakken in hun leven zullen ze dit dan ook doen…? Een krachtig en productief leven start bij een krachtig lichaam.

Lees meer...

"Geen tijd" of "ik ben te druk" is onzin.

Erik Breedveld InnerStance Utrecht Maak jij je vitaliteit of gezondheid net zo belangrijk als je onderneming?

Gisteren sprak ik met een man die 2 maanden bij mij traint, zijn dag zag er als volgt uit: 's Ochtends een vlucht naar Londen voor een werkafspraak. Vanaf daar door naar Parijs voor de volgende afspraak en vervolgens met de Thalys weer terug naar huis.
De dag sloot hij af met een workout om 20.00 's avonds.
Hij maakt van 'geen tijd' of 'druk' geen excuus, maar komt ondanks deze omstandigheden gewoon trainen en werkt aan zijn gezondheid en vitaliteit!

Wat zou het voor jou doen, als je dit net zo belangrijk maakt als je werkafspraken en de gezondheid van je onderneming in het algemeen?

Zie ook het speciale  I AM ... OCMN programma...

Lees meer...