Stefan Wolfis Owner / Coach Inner Stance ® IJsselstein Als ondernemer is het vanzelfsprekend om te investeren in middelen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Nieuwe vrachtwagen, extra computers, Facebook campagne of een bedrijfsvideo. Al deze zaken zijn absoluut van belang, maar hoe zit het met jouw menselijk kapitaal? Wie is die persoon die de machines of computer bestuurt? Ieder bedrijf heeft één ding gemeen: ieder bedrijf is afhankelijk van de productiviteit van mensen.

Veel ondernemers weten dat personeel uiterst belangrijk is voor de groei van hun onderneming. Veel ondernemers weten ook dat investeren in personeel daadwerkelijk terug wordt verdiend, zowel op korte als op lange termijn.
Als je eens nadenkt over de gevolgen van personeel dat fit is, een gezonde leefstijl heeft en verantwoordelijkheid hiervoor neemt? Op welke vlakken in hun leven zullen ze dit dan ook doen…? Een krachtig en productief leven start bij een krachtig lichaam.

Vind je het moeilijk of ‘not done’ om met je personeel het gesprek aan te gaan over zijn of haar gezondheid? Bedenk dan dat jij dat gesprek aangaat om diegene verder te helpen, te ondersteunen en niet om diegene af te rekenen. Je helpt die persoon van A naar B te komen. Dat is precies wat een effectieve leider doet.

Dit zou de start kunnen zijn voor diegene om te switchen vanuit een wereld van omstandigheden naar persoonlijk leiderschap! Een krachtig persoon die in staat doelen te stellen voor zichzelf en hier integer naar te handelen. Een werknemer die in staat is de lat steeds hoger te leggen.

Nu krijg ik regelmatig de vraag: 'Maar dit is toch alleen mogelijk voor de grote bedrijven zoals Google en grote Nederlandse banken?' Nee, zeker niet. Wij kunnen jullie helpen om te switchen naar een bedrijf waar werknemers doelgericht werken aan hun gezondheid en komen vanuit persoonlijk leiderschap. Zodat jouw personeel gaat doen wat ze moeten doen. Ze zullen veel meer energie ervaren, ze zullen komen vanuit power! Wie wilt dat nou niet?

innerstance 20181101

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief