erika schrikJe hebt een mooie strategie en plannen maar toch… het lijkt een beetje te ontbreken aan een gezamenlijke koers. Heeft iedereen hetzelfde voor ogen? Doet iedereen waar hij of zij energie van krijgt en goed in is, ervaren je klanten waarde en zijn de resultaten goed?
Kortom, hoe vitaal en (veer) krachtig is jouw organisatie?

Met Ikigai for Business leg je een vitale basis. Bevlogenheid en klantwaarde zijn het resultaat.

Introductie ikigai door Erika Schrik
Aanbieding OCMN-leden: 15% korting op een Ikigai for Business traject in jouw organisatie
Maak een afspraak voor een kosteloze intake voor jezelf of je organisatie. Samen bespreken we jouw situatie en/of de vraagstukken die in jouw organisatie leven.
Er zijn geregeld introductieworkshops; neem contact op voor de eerstvolgende datum. Erika Schrik, 06-222 095 39 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer op Koers-met-hart-en-hoofd-ikigai https://reflactive.nl/dienstverlening/visie-met-hart-en-hoofd-ikigai/

Wat is IKIGAI?
Veel organisaties zijn in de dynamiek van de maatschappij steeds op zoek naar relevantie voor klanten en interne beleving; ze zoeken hun ‘ikigai’.
Ikigai is Japans voor ‘optimale reden van bestaan’. Ikigai for Business helpt niet alleen bij het ontdekken van de optimale reden van bestaan maar ook bij het vertalen ervan naar concrete acties (plan van aanpak) en zichtbaar resultaat. Ikigai is het kompas van de organisatie.

Ieder individu, maar ook iedere organisatie heeft een ‘ikigai’. Soms hebben we deze nog niet ontdekt. Het samen ontdekken is een ontdekkingsreis die betekenis geeft voor een gelukkiger leven en vitalere organisatie. Dit stap voor stap proces kun je doorlopen met klanten, medewerkers of andere betrokkenen. Maar ook individueel in een coachtraject.

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief