• 1

Arrangement inspiration

logo Boerdrij de zalmSpeciaal voor de OCMN card houders, een speciale op maat gemaakte ondernemersaanbieding!

Wat wil jij bewerkstelligen in je leven? Iets van waarde, iets groots? Iets meeslepends? Of juist iets verfijnds, zoals misschien je eigen boek of …l? Voel je dat er iets in je borrelt, maar je kunt het nog niet geheel naar buiten laten komen? Ik daag je uit: durf jezelf te zien in jouw mooiste versie!

Vanuit rust en ruimte zijn de mooiste ideeën ontstaan. Met genoeg plek voor creativiteit en fun zul je in dit arrangement op zoek gaan naar de sleutel tot zelfverwerkelijking. Droom je grootste droom. Ik ben mijn dromen aan het waarmaken. Ik help je graag bij die van jou. Wil je hulp om juist die stap te zetten, die je nu steeds maar niet neemt? Wat weerhoudt je? Hoe kun je toch dat verwezenlijken, dat je al zo lang diep in je hart wilt? Kom voor inspiratie naar Boerderij de Zalm. We hebben voor OCMN cardhouders een speciale aanbieding. Kom je voor het INSPIRATION arrrangement, dan krijg je 10% korting op de normale waarde.
Op jouw inspiratie!

Boerderij de Zalm – Speciaal aanbod voor OCMN cardhouders

Lees meer...

Arrangement Pure & Silence

logo Boerdrij de zalmSpeciaal voor de OCMN card houders, een speciale op maat gemaakte ondernemersaanbieding!

ARRANGEMENT PURE & SILENCE

Alles om ons heen schreeuwt om aandacht: de mobiele telefoon, de radio, de advertenties langs de weg, buurkinderen, de wekker en de agenda. Heb je altijd al honger gehad naar de stilte, maar je kunt de rust niet vinden? In dit arrangement gaan we op zoek naar die stilte, naar die vredige plek in jezelf. En hoe gaan we dat doen, we zullen oefeningen doen. En stilstaan bij wat ‘nu’ en stil zijn nu eigenlijk betekent. We zullen leren het denken uit te schakelen, wanneer we daarvoor kiezen.

Bovenal zul jij genieten van het zijn, gewoon ‘zijn’ in die prachtige plek, die Boerderij de Zalm voor jou biedt. Als je er eenmaal bent, in de stilte, zul je worden herboren met nieuwe energie. En het mooie is: om de stilte te vinden, hoef je niets te doen...

Op jouw stilte!

Wil je eens aandacht geven aan rust in je hoofd, even tot jezelf komen met af en toe een goed gesprek?

Kom dan eens een weekend of week voor ons Pure en Silence arrangement. Samen met jou en met begeleiding zoek je de stilte op en laat je inspireren door de prachtige omgeving, de bijzondere oefeningen en kom weer tot jezelf!

Vragen, meer weten, we beantwoorden je vragen met plezier!
06 403 55 201 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boerderij de Zalm – Speciaal aanbod voor OCMN cardhouders

Lees meer...

Stress Alert System

stress alert system - VitaalWerktBeterPreventie is geen curatie. U kunt daarom zelf al veel voor u werknemers betekenen. Met de stresspreventieabonnementen van Stress Alert System® biedt u uw werknemers halfjaarlijks een professioneel klankbord aan, voor zaken die hun na aan het hart liggen.

Of dat nu werk betreft of privé. Door twee keer per jaar mee te doen aan het stressonderzoek met open vragen, staan deelnemers stil bij hun gevoel en de keuzes die zij maken.

Zijn er signalen van stressontwikkeling en lopen uw medewerkers risico? Dan krijg zij automatisch een doorverwijzing voor deelname aan een training of een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Zo helpen wij uw mensen snel weer op weg en wordt erger voorkomen. En u? U hoeft daar helemaal niets voor te doen!

VitaalWerktBeter® is binnen OCMN, prefered supplier van het Stress Alert System®.

Voor meer informatie neem contact op met:
Desiree Dankers | 085-06 08 840 | 06-42145415 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boerderij De Zalm - Meet

logo Boerdrij de zalm

Een vergadering is geslaagd als het gevoel goed is. En dat kan bij Boerderij de Zalm.
In een prettige ambiance kun je hier kleinschalige bijeenkomsten houden, zoals heidesessies of vergaderingen. Welke reden je ook hebt om met een groep bij elkaar te komen, wij garanderen je een bijzondere plek en persoonlijke service. Mocht je meer nodig hebben, zoals catering, sprekers, teambuildingonderdelen, etc, we helpen je graag. Wil je in plaats van een buffet, tapas, een picknick, bbq of iets anders? Alles kan, leuk! We hebben verschillende partners die allemaal graag werken met pure, streek- en biologische producten. Ook bij de invulling van een leuke workshop, denk hierbij vilten, wijnproeverij, meditatie, schilderen, beeldhouwen, taarten, high tea of bonbons maken enzovoorts. We denken graag mee voor de juiste invulling van jouw bijeenkomst.
Wij bieden je graag deze extra mogelijkheden, inclusief overnachtingen.
Maar misschien heb je alleen maar de plek nodig of wil je de invulling zelf regelen. Dat kan natuurlijk ook. Neem gewoon contact op om eens te informeren. Jij en je gasten zullen nog lang napraten over deze fijne ontmoetingsplek.

Lees meer...

I AM...OCMN

logo innerstance zwartEen krachtig leven start bij een krachtig lichaam.

In samenwerking met OCMN hebben wij een exclusief groepsprogramma ontwikkeld voor ondernemers die 2019 krachtig tegemoet willen gaan. Want, waarom wachten tot 1 januari als je nu al in actie kunt komen?!

In 3 maanden tijd werken we toe naar een fit en krachtig lichaam, implementeren we een verantwoorde leefstijl en creëren we een sterke fundering om groei te realiseren. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak zal je impact maken wanneer je meer energie hebt, goed in je vel zit en bent wie je moet zijn. Hierbij gebruiken wij de 4B’s als absolute basis voor succes; Body, Being, Balance, Business. Je leert hoe je concrete doelen stelt én behaalt, waar je groeimogelijkheden liggen en hoe je deze kunt behalen. Hierbij ligt de focus niet op wát je moet doen, maar op wie moet je zíjn zodat je gaat doen wat je al weet.

Wat krijg je?

Lees meer...

P&A Producties

P&A ProductiesMaak gebruik van de OCMN Smart TV's op een beurs of presentatie.Neem als cardhouder contact op met P&A Producties en maak afspraken om één of meerdere 49 inch Smart TV's voor een cardhouders tarief vanaf € 125 te bezorgen, installeren en weer af te halen op jouw beurs- of presentatielocatie. http://www.pa-producties.nl/contact/

EHBOdoos.nl

logo ehbodoos.nlGoede veiligheid begint met goed materiaal

In ieder bedrijf moet op zijn minst één ehbo-doos met BHV vulling aanwezig zijn.
In de praktijk blijkt dat dat zelden goed geregeld is.
Structureel blijkt dat de inhoud van ehbo-dozen incompleet of over de datum is

Bestel daarom vandaag nog een nieuwe ehbo-doos. Dat is goedkoper en sneller dan de oude materialen erbij te zoeken, te controleren en te vervangen.

Wat is er nodig? Per 10 gelijktijdig aanwezigen, 1 ehbo-doos BHV en / of per ruimte, buiten het zicht van elkaar, 1 ehbo-doos BHV

Go Diferente

logo go diferente

Go Diferente is Portugal specialist. Ons uitgebreide netwerk van contacten zorgt er voor dat wij ook ingewikkelde verzoeken kunnen inwilligen.

Go Diferente organiseert reizen op maat naar Portugal. Op onze maatwerkreizen geldt een staffelkorting voor leden. Op twee vooraf samengestelde reizen is er 5% korting (geldigheid: 2018). Bestelwijze: Via de link op onze OCMN-pagina op onze website (www.godiferente.com/ocmn).

Focus on America

trumptower 1Dienst: Wat kun jij als ondernemer van Donald Trump leren? Wat moet je doen en wat vooral niet! Boek een presentatie voor je businessclub. Bij deze interactieve presentatie en discussie komt ook het politieke aspect aan bod. Prijs: 75 euro (excl. BTW) / Voorwaarden: minimaal aantal personen: 10. Aanmelden kan via: http://ow.ly/ceb030k5b1t

Many Tastes

many tastes - Fiorienne Westenberg

Product / Dienst: Je doet waar je goed in bent én waar je blij van wordt. Jouw enthousiasme, kennis en kunde zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Toch merk je dat dit niet voldoende is om jouw product of dienst effectief onder de aandacht te brengen. Er is meer nodig om jouw plek in de markt te veroveren.

Met Many Tastes help ik ondernemers en specialisten die hun bedrijf sterker op de kaart willen zetten. En die hun klantenkring willen uitbreiden. Van starters die het direct goed willen aanpakken tot bedrijven die al langer bestaan maar nog veel verder willen groeien.

Grote liefde: Concepten en ideeën ontwikkelen met een verhaal dat zich onderscheidt van de concurrent en aansluit bij de doelgroep. Creatief en commercieel tegelijkertijd. Gewoon nèt even anders. Een product of dienstverlening waar een beleving in schuilt en waardoor jij je gegrepen voelt. Dat willen we toch allemaal? Maar het is best moeilijk in een wereld met zoveel smaken.

Prijs: vanaf €750 / Voordeel: Gratis strategiesessie voor jouw product of dienst. "Hoe zet jij jouw product in de markt?" / Bestelwijze: kijk voor mijn contactgegevens op: www.manytastes.nl

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners