• 1

many tastes - Fiorienne Westenberg

Product / Dienst: Je doet waar je goed in bent én waar je blij van wordt. Jouw enthousiasme, kennis en kunde zijn het visitekaartje van jouw bedrijf. Toch merk je dat dit niet voldoende is om jouw product of dienst effectief onder de aandacht te brengen. Er is meer nodig om jouw plek in de markt te veroveren.

Met Many Tastes help ik ondernemers en specialisten die hun bedrijf sterker op de kaart willen zetten. En die hun klantenkring willen uitbreiden. Van starters die het direct goed willen aanpakken tot bedrijven die al langer bestaan maar nog veel verder willen groeien.

Grote liefde: Concepten en ideeën ontwikkelen met een verhaal dat zich onderscheidt van de concurrent en aansluit bij de doelgroep. Creatief en commercieel tegelijkertijd. Gewoon nèt even anders. Een product of dienstverlening waar een beleving in schuilt en waardoor jij je gegrepen voelt. Dat willen we toch allemaal? Maar het is best moeilijk in een wereld met zoveel smaken.

Prijs: vanaf €750 / Voordeel: Gratis strategiesessie voor jouw product of dienst. "Hoe zet jij jouw product in de markt?" / Bestelwijze: kijk voor mijn contactgegevens op: www.manytastes.nl

#OCMN Actueel

Met #OCMN Actueel krijg je paar keer per maand relevant nieuws over activiteiten van OCMN en ondernemers verbonden aan het netwerk. Stay Connected!

Utrechtse Euro

logo utrechtse euro

De OCMN organisatie en steeds meer Cardhouders nemen deel aan de Utrechtse Euro

OCMN - Data Collectief ambassadeur

logo datacollectief

Bedrijfsbanners